Haberler

Ersun Yanal Prim Skandalına Kızdı: Bırakıyorsan Bırak Kardeşim

Güncelleme:

Teknik Direktör Ersun Yanal, Milli Takım'da yaşanan prim skandalına patladı, "Hani diyorlar ya 'Ben gidiyorum oynamayacağım.' diye. Çok da umrumuzdaydı kardeşim." dedi.

Ersun Yanal, Lig TV'de yorumcu olarak katıldığı bir programda milli takımdaki prim skandalı ile ilgili olarak çarpıcı yorumlar yaptı. Milli formayı giymenin en büyük prim olduğunu dile getiren Yanal, şu ifadeleri kullandı:

"ÇOK DA UMRUMUZDAYDI KARDEŞİM"

"Hani diyorlar ya 'Ben gidiyorum oynamayacağım.' diye. Çok da umrumuzdaydı kardeşim, bırakıyorsan bırak! Tarih kimleri unuttu. Milli Takım'da prim almasan ne olur? Milli formayı giymek en büyük prim zaten."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (20)

rrr:

Dünya şampiyonu olan almanyanın oyuncularına neredeyse hiç prim vermediğini biliyor muydunuz? Ağzından para ile ilgili birşey çıkanı süresiz milli takımdan göndereceksin. Başka yolu yok.

24
1
yanıtYanıtla
sml:

Neden Terime futbol otoritesi bir şey diyemiyor Cumhurbaşkanı bile sahip çıkıyor. . Haberleri okuyorum bütün Terim haberlerinde vatandaşdan tepki var. Ama medyadan ses yok. Bu Terim kimdir mafyamıdır bende tırsmaya başladım. En büyük Terim:)

19
0
yanıtYanıtla
KURTULUŞ:

o zaman sen milli takımın başına geç 10 bin lira maaşla göreyim senin vatanseverliğini

16
3
yanıtYanıtla
ht:

bana verin o parayı 2018 dünya şampiyonu yapayım

yanıt9
yanıt1
Adınızı Yazın:

tüm primi maaşı hatta onlarım mal varlıklarına el konulsun vatandaşlıktan çıkarılsınlar parayı şehit ve gazi ailelerine tüyü bitmemiş yetimlerin okuması memlekete hizmet etmesi için harcayın . . . . ADALET YERİNİ BULSUN

14
1
yanıtYanıtla
suat trabzon:

Arda ''parayla işim olmaz''. . Reklamdan aldığı paraları ve primleri bağışlasın

14
1
yanıtYanıtla
ft23:

zaten parayla işim olmaz diyenden koorkacan. barcaya gitti kendini bişey sandı

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Asla milli takımdan herhangi bir futbolcuya hele Arda''ya ''Gideceksen git. . . '', ''Milli forma en büyük primdir. . . '' gibi lafları edecek kişi Şansal Büyüka değildir. Hiç kimse böyle bir şey söyleyemez. Kaptan arkadaşlarının hakkını aramış. ''TFF''de priminiz kalmaz. . . '' gibi laflar da sadece doğulu toplumlarda söylenecek sözlerdir.

1
12
yanıtYanıtla
musa dunya:

zaten ersun hoca demiş önce haberi oku ardaya denmiyor herkese deniyor oku anla sonra yorum yap

yanıt2
yanıt0
Doğan Yurdan:

Esas problem aslında bir kişiye değerinden fazla ilgi gösteriliyor değerinden fazla para ödeniyor. Terim dediğiniz adam bacadan kovsak fare deliğinden girer.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title