Haberler

Ersun Yanal, Lazio'yla Büyük Ölçüde Anlaştı

Güncelleme:

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, geçtiğimiz günlerde Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'yle görüşerek büyük ölçüde anlaştığı ortaya çıktı.

Sezon başında Trabzon spor'dan ayrıldıktan sonra televizyonda spor yorumculuğuna soyunan Ersun Yanal, teknik direktörlüğe dönmeye hazırlanıyor. Hem de dev bir kulüple...

Deneyimli teknik direktörün menajerinin geçtiğimiz günlerde İtalya'nın başkenti Roma'ya giderek burada Lazio kulübünün sportif direktörlüğünü yapan eski futbolcu Igli Tare'yle bir araya geldiği ortaya çıktı.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞTILAR

Görüşmenin olumlu geçtiği, tarafların büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Ligde 9. sırada yer alan Lazio, geçtiğimiz hafta deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Fiorentina'yı yenerek nefes almıştı. Ancak teknik direktör Stefano Pioli'nin üzerindeki baskı azalmadı.

PIOLI HER AN GİDEBİLİR

50 yaşındaki İtalyan hocanın kulüpteki kredisi çok az ve her an gönderilebilir. Ersun Yanal'ın 18 Şubat'ta oynanacak Galatasaray maçından önce bile göreve gelebileceği ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Ersun Yanal İtalya Lazio Üst Manşet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (21)

38li:

bunu nerden bulmus lazio okadar hoca var iken

7
13
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Tescilli Şikeci fenerin eski hocası. Azizin olmadığı yerde başarılı olamaz. Şikeci aziz sayesinde FB maçları ya 97 dk. ya da fener galip gelene kadar oynuyordu. Aziz kankası Yıldırım Demirören''i arayıp sipariş hakem istiyordu. Azizin sayesinde (şikeyle) Fb de başarılı oldu ama İtalya''da havasını alır. Orada Fenerasyon yok maalesef. RTE de yok ki FB''ye arka çıksın, azizi kurtarsın şikeyi örtbas etsin. .

7
7
yanıtYanıtla
reis:

cinconasyon senin yaran büyük fb yi tarif ediyorum derken aslında CİNOCNUN ulusoylu ve parelelli yıllarını tarif etmisin. . eğer sizin 2 yıldızınız banko HARAM DEĞİLSE ben futbol cahiliyim.

yanıt2
yanıt3
tkd:

lazionun enteresan bir antrenör anlayışı var daha önce de eski samsunspor antrenörü vardı.

11
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

gitsin tabi sansalin yaninda bos bos yorum yapmakdan daha iyidir

6
1
yanıtYanıtla
realite:

bi söz vardır bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu anlatayım diye. . şikeci PLATİNİN Türkiye''deki arkadaşı dostu kim CİNCON ve TS. . . DEMEK OLUYORKİ her kim şikeciler (ne işi oluyorsa)ile hasbihalsa o şikecidir. demekki gerçek şikeciler, besbelli. . laf kalabalığıyla başka takım üzerine yıkamazsınız altında kalırsınız.

1
4
yanıtYanıtla
konyalı ali:

atasözü dür doğrudur.

yanıt1
yanıt1
cinconasyon:

biz 6s olarak gerçekten çok yüzsüsüz ya, lobinin alası nı biz yaparız ama fb yapıyrromuş gibi gösteririz, hakem ayarlarılamaları ve hataları bizim lehimize olur fb ye oluyormuş gibi gösteririz, şikenin KRALINI BİZ YAPTIK(0-8) VE hala yapıyoruz hemde aleni(gs-ts maçları vb. ), ama bir sürü takımı yanımıza alarak fb ye şikeci yaygarası yapıyoruz. . acaba yutturuyoruz mu, yoksa öyle mi sanıyoruz. . . . .

3
2
yanıtYanıtla
reis:

devekuşu misali. . . devekuşu kafasını kuma gömünce görünmüyorum sanırmış. . cinconda devekuşudur.

yanıt2
yanıt6
KANARYA KUŞU FENER:

Tam tersi, fenerli kuşlar Uefa, Cas ve Yargıtay kararlarıyla tescillenmiş şikeyi görmek istemiyorlar. Demek ki kuş cinsinde benzerlikler oluyor. Devekuşu ile kanarya kuşu gibi. Sizin bahsettiğiniz 8-0 vçs iftira ve çamur atmaktır. Var mı mahkemeye intikal etmiş bir dosya, bir belge. İşkembeden atmayın, biri iftira ve iddia. Diğeri belgelenmiş ve cezası kesilmiş, hem de tarafsız ve uluslar arası kurumlar olan Uefa ve Cas tarafından. Yoksa paralel uefa azize kumpas kurup şike mi yaptırdı?? (ha ha)

yanıt2
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title