Haberler

Ersun Yanal: En Büyük Transfer Bombamız Caner Erkin

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Caner Erkin'in sözleşmesini uzatması nedeniyle çok mutlu olduğunu belirtti.

Caner Erkin'in Fenerbahçe ile biten sözleşmesini iki yıl daha uzatmasının ardından camiada büyük sevinç yaşanırken, teknik direktör Ersun Yanal da en çok sevinen isimlerden biri oldu. Fanatik'in haberine göre; Caner'in başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmeden sonra anlaşma sağlandığının açıklanmasını Yanal, şu sözlerle yorumladı:

"TAKIMDA KALDIĞI İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

"En büyük transfer bombamız. Onunla çok iyi işlere imza atacağız. Caner'i 17 yaşından bu yana tanıyorum ve neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Takımda kaldığı için çok mutluyum" dedi.

CANER: ÜZERİMDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI

2 yıllık sözleşmeye imza atan Caner de tekrar Sarı-Lacivertli forma altında mücade edecek olması nedeniyle büyük sevinç yaşıyor. "Üzerimden büyük bir yük kalktı" diyen yıldız futbolcu, şunları söyledi:

"BURASI BENİM YUVAM"

"Uzun zamandır rahat değildim. Ancak şunu biliyordum, kötü günümde bana kucak açan ve sahiplenen bir camiayı asla bırakamazdım. Artık burası benim yuvam. Tam bir aile olduk. Şampiyonluklara alıştık, devamını getireceğiz. Hedefimizde artık 4. yıldız var. Seneye 20. şampiyonluk kupasını müzemize götüreceğiz. Başkanımız Aziz Yıldırım ile hocamız Ersun Yanal'a teşekkür ediyorum. Ayrıca takım kaptanlarım, arkadaşlarım da benim kalmam için büyük uğraş sergilediler. Ben de camiayı kırmadan, işi yokuşa sürmeden gönlümdeki takıma imza attım."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Caner Erkin Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title