Haberler

18 İşçiye Mezar Olan Maden Ocağından Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Ermenek'te su baskını sonucu 18 işçinin yaşamını yitirdiği maden ocağında kurtarma çalışmaları sırasında çekilen görüntüler, facianın boyutlarını gözler önüne serdi.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde, su baskını sonucu 18 maden işçisinin yaşamını yitirdiği maden ocağında kurtarma çalışmaları sırasında çekilen görüntüler, facianın boyutlarını gözler önüne serdi.

YENİ GÖRÜNTÜLER

Zonguldak'taki Türkiye Taşkömürü Kurumu Tahlisiye (Kurtarma) İstasyonu'nda görevli ekibin, Has Şekerler'e ait linyit ocağında katıldığı kurtarma çalışmaları sırasında çekilen görüntüler ortaya çıktı.

FACİA GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Kurtarma ekibinde yer alan mühendisin, su patlamasının yaşandığı yerin 130 metre altındaki galeride görevlilere bilgi vermesi görüntüye yansıdı. Görüntü, su patlaması sonucunda ocakta yaşanan tahribatı gözler önüne serdi.

18 CANIN YAŞADIKLARINI ANLATAN SÖZLER

Mühendisin, bir miktar suyun da bulunduğu galeride mahsur kalan madencilerden 7'sine nasıl ulaşacaklarını görevlilere anlatırken, "Bulunduğumuz galeri olduğu gibi su içindeydi. Tahkimatı bozarak her tarafı göçükle, suyla, postayla kapatmış. Burası, 130 metre yukarıda meydana gelen su patlamasının dip noktası. 30 metre ileride göçük var. Sonra 70 metrelik bir taban yolu var. Umarım orada göçük yoktur. 7 arkadaşımızı orada bekliyoruz." demesi görüntüde yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Karaman Ermenek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Zeki:

Gelin Koza Altın İşletmelerine de çevreye, işçiye, iş güvenliğine nasıl değer veriliyormuş bir görün. Kanunlarda yasalarda olmamasına rağmen koza yıllık iş güvenliği ekip ekipmanına ne kadar harcama yapmış bir yerinde görün. ''''Bilmemek değil öğrenmemek ayıp'''' ata sözünü hatırlatarak sizleri siz devlet büyüklerini ülkemizde böyle kaza ve can kaybı olmaması adına kozadan yardım almanızı tavsiye ediyorum. Pireye kızıp yorgan yakmanın bir anlamı yoktur.

6
1
yanıtYanıtla
Ömer ÖzMobil-ANDROID:

Yazıklar olsun. Hiçbir eksiği olmayan koza altını yok yere kapatıp binlerce insanı ekmeğinden edenler; devletin bankalarının boşaltıp aldıkları ihalelerle kurdukları ölüm çukurlarını garibanlara mezar yaptılar.YENİ TÜRKİYE BU.olsa gerek.

1
2
yanıtYanıtla
Allah mekanlarını cennet etsin:

gerçek şehit bunlar işte, devletin ilan ettikleri değil

2
0
yanıtYanıtla
kapatınn:

insan çaresiz belki iş yok mecbur yerin dibine, bir an için insanlarımıza şunu diyorum kendinizi yerin dibinde madende çalışırken ve her an bir patlama yada kaza olacak ve öleceğim hissini yaşayarak çalıştığınızı dşünün, tüm madenler kapatılsın

1
0
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

atalarımız nedemişi , Ahiyde olan zaten orda olur , ama ahiyde olmayan zaten orda olmaz dermiş negadar doru bir laf etmişler

0
0
yanıtYanıtla
cananMobil-ANDROID:

çünkü "ben altın madeninde altın madeni demem,maden Zarafın olmayınca "

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title