Haberler

Erkekler Oynadı, Kızlar Alkışladı

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında hazırlanan proje ile Şehir Stadı’nda futbol turnuvası düzenlendi.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında hazırlanan proje ile Şehir Stadı'nda futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvada engelli öğrenciler vali yardımcılarının da oynadığı karma takımı 4-3 yenerken, engelli kızlar ise tribünde takımlarına destek çıktı.

Siirt Vali Yardımcıları Bahadır Yörük ve Ceyhun Dilşad Taşkın, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Siirt Barosu temsilcilerinin de yer aldığı karma takım, Türk Telekom Özel Mesleki Eğitim Merkezi zihinsel engelli öğrencilerinden oluşan takımla karşılaştı. Sağanak yağmur altında başlayan karşılaşma, zihinsel engelli öğrencilerin maçı 4-3'lük skorla kazanmasıyla sonuçlandı. Engelli erkek takımı maç oynarken, aynı okulun zihinsel engelli kız öğrencileri de tribünde okul takımına alkışlarla destek çıktı. Vali Yardımcıları Bahadır Yörük, Ceyhun Dilşat Taşkın ve Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, maç sonunda galip gelen engelli öğrencileri tek tek tebrik etti.

Engellilerin sosyal hayata daha fazla katılımının sağlanması gerektiğini belirten Vali Yardımcısı Yörük, engelli bireylere büyük katkısı olan bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Proje koordinatörü Muzaffer Yılmaz ise, Engelliler Haftası'na denk getirilen futbol turnuvası ile engelli bireylerin topluma entegre olmalarının amaçlandığını söyledi. Yılmaz, 'Senden Farkım Yok' projesi ile 15-25 yaş arası engelli 30 kişiden oluşan 1 voleybol kız, 1 futbol erkek takımı kurulduğunu söyledi.

Turnuvanın anısına vali yardımcılarına üzerine Türk bayrağı işlenmiş battaniye ve engelli öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Telekom Ceyhun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title