Haberler

Erkek Voleybolcuların Hedefi 2.Lig

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 2.Lig'e çıkmanın hesaplarını yapıyor.

İlk maçını Pazar günü Ziya Gökalp Spor Salonu'nda Kayapınar Belediyespor'la yapacak olan Yeşil-Kırmızılı voleybolcular, lige galibiyetle başlamak istiyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor erkek voleybol takımı mücadele ettiği 3.Lig'de yeni sezon 26 Ekim Pazar günü saat 15:00 de başlayacak. Yeşil-Kırmızılı takımı, ilk maçında bir diğer Diyarbakır takımı Kayapınar Belediyespor'la karşılaşacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol takım Antrenörü Ahmet Eser, hedeflerinin şampiyon olup 2.Lig'e çıkmak olduğunu söyledi. Eser, "İki aydır çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlk maçımızı 26 Ekim pazar günü saat 15:00'de kardeş kulübümüz Kayapınar Belediyespor ile oynayacağız. Voleybol'a gönül verenleri maçımıza davet ediyoruz. Desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanımız İhsan Avcı ile yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Sezon sonunda onlara şampiyonluk hediye etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Kayapınar Belediyespor Ziya Gökalp Diyarbakır Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title