Haberler

Erkam Aydar: Survivor Teklifini Kabul Etmedim

Güncelleme:

Erkam Aydar, Survivor için Acun Ilıcalı'dan teklif aldığını ama yapamayacağını düşünerek bu teklifi reddettiğini açıkladı.

"Adını Kalbime Yazdım" dizisiyle şarkıcılıktan oyunculuğa geçiş yapan Erkam Aydar bu sabah bir magazin programına konuk oldu ve hakkında merak edilenlere dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

"SURVİVOR TEKLİFİNİ DÜŞÜNMEDEN REDDETTİM"

Seçimlerden sonra albüm çıkaracağının müjdesini veren Erkam Aydar, Survivor için Acun Ilıcalı'dan teklif aldığını ama yapamayacağını düşünerek bu teklifi reddettiğini açıkladı.

"YELİZ ŞAR İLE TOLGA GÜLEÇ'E NAZAR DEĞDİ"

"Adını Kalbime Yazdım" dizisinden rol arkadaşı olan Tolga Güleç ile ilgili de açıklamalar yapan Erkam Aydar, "Yeliz Şar ile Tolga Güleç'e nazar değdi. Yeliz Mardin'e geliyordu Tolga'nın yanına. Gezip eğleniyorlardı. Ben onlara imreniyordum...Tolga abi ile gece gündüz birlikteydim. Çok küçük problemler vardı aralarında. Şimdiyse çok iyiler." dedi.

"KIVANÇ TATLITUĞ'A HAYRANIM"

Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı projede rol almak istediğini açıklayan Erkam Aydar "Çünkü Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğuna hayranım." dedi.

O SES TÜRKİYE'YE DAMGA VURMUŞTU

Şuan oyunculuk yapan Erkam Aydar, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği O Ses Türkiye yarışmasıyla Türkiye'ye adını duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Adını Kalbime Yazdım Acun Ilıcalı Tolga Güleç Erkam Aydar Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Yasar gökerYasar.goker@yahoo.se:

Seni cok begeniyorum erkam aydar , hem yorumunla hemde oyunculugunla blir beyefendisin installationer hep öyle kalirsinIsvecden sevgiler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title