Haberler

Eriş'ten Fikstür Değerlendirmesi

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, yeni sezonda hedeflerinin ilk maçtan itibaren lige iyi başlayarak devamını getirmek olduğunu söyledi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, yeni sezonda hedeflerinin ilk maçtan itibaren lige iyi başlayarak devamını getirmek olduğunu söyledi.

Eriş, PTT 1. Lig'de fikstür çekiminin ardından yaptığı değerlendirmede, öncelikle yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diledi. Sakatlıktan uzak centilmence bir futbol sezonu olacağına inandığını belirten Eriş, "Bu sezon PTT 1. Lig'in Süper Lig kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum. İlk hafta deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Ardından yine Süper Lig'i hedefleyen takımlarla birbirinden zorlu müsabakalar bizi bekliyor. Hedefimiz ilk maçtan itibaren lige iyi başlayarak devamını getirmektir. İnşallah hepimizin dileği gerçekleşir ve sezon bitiminde mutlu sona ulaşırız" dedi.

Öte yandan turuncu-beyazlı takım, hazırlıklarına bugün de devam etti. Akşam yapılan antrenmanda futbolcuları bire bir eşleştiren teknik direktör Levent Eriş, top kapma çalışması yaptırdı.

Savunma oyuncularına uyarılarda bulunan Eriş, forvet oyuncularından da kaleyi gördükleri anda şut atmalarını istedi. Brezilyalı oyuncu Tiago Bezerra da topla yapılan antrenmanda yer aldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title