Haberler

Erhan Çelik'in Paylaştığı Fotoğraf Kafaları Karıştırdı

Güncelleme:

Gülben Ergen'le nikah masasına oturan Çelik'in, Instagram'dan paylaştığı fotoğraf bebek mi geliyor dedirtti. Ergen'in daha önce de hamile olduğu haberleri çıkmıştı.

Ünlü çift Gülben Ergen ile Erhan Çelik, 2 ay önce Şirince köyünde nikah masasına oturmuştu. Erhan Çelik, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla Gülben Ergen'in hamile olup olmadığı sorularını akıllara getirdi.

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF KAFALARI KARIŞTIRDI

Instagram hesabından hamile bir kadın fotoğrafı paylaşan Erhan Çelik, fotoğrafın altına "Anneliğe giden yol.." mesajını yazdı. Fotoğrafa gelen "İnşallah kızınız olur, çok mutlu bir aile olmalısınız" yorumu Gülben Ergen'in hamile olduğu iddialarını güçlendirdi.

İşte Erhan Çelik'in paylaştığı o fotoğraf...


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

ArifMobil-IOS:

Yeter kardeşim ya. Gülben ergenden daha önemli şeyler var.bu kadının reklamını yapmak icin nedir bu çaba

15
5
yanıtYanıtla
ASYA ALMANYA:

Bagzi erkekler yanlis kadindan cocuk yapmaya bayiliyorlar. . .

9
9
yanıtYanıtla
CANA:

AMANNN. ALLAH AŞKINA YA BIKTIM VALLA GÜLBENİN GECE HAYATINDAN. HAMİLEMİ DEĞİLMİ. BENİM DERDİM YARINA ÇOCUKLARIMIN VE BENİM KARNIM DOYACAK MI.

14
1
yanıtYanıtla
gündemMobil-IOS:

yetti be bize ne Gülben'in yumurtalıklarından

12
3
yanıtYanıtla
DersîmliMobil-IOS:

Akp'liler iktidar olduktan sonra ilk is olarak eski karilarini birakip yenilerini aliyorlar. Tabi bunu yaparkende sectikleri kadinlarin populer olmalarina da dikkat ediyorlar. Dunun hizli islamcisi bugun ergen'nin kocasi! ;)

9
5
yanıtYanıtla
IRZCI:

GÜLBEN BU SEFER KIZ DOĞURACAK VE BU YÜZDEN ANASI GİBİ GÜLBEN''DE TOMBARLAK OLACAK. BENİ HATIRLAYIN OLDUĞUNDA :)))

12
2
yanıtYanıtla
MareşalMobil-IOS:

Bizine ya sanki Gülben ergen kim,yani bos bir kadın

12
1
yanıtYanıtla
kelam:

güllbene helal olsun dörduncu demi bu ona kaDar yolu var bacım ama yaş geciyor acele et senede bir tane fırlat maşşallah

6
5
yanıtYanıtla
PSIKOLOG:

PLAN KURUN KARAR VERIN YERINIZDEN KALKIN SOSIAL FALIYETINIZ OLSUN DEYISIN ICINIZDEKI NEGATIF DUSUNCELERI DEYISTIRIN SIMDI GULBEN PLAN VE KARAR KURMAKTA BASARISIZ CUNKU HIC BIR ANNE GENELDE 4 , 5 , 6 COCUK ISTEMEZ BU BIR PANIK ATAK VE BILINC ALTINDA KARAR KURMAMAK BIR HASTALIKTIR HAYATINIZIN TUMUNU PLANLAYACAKSINIZ BEN UC COCUKLU ANNELERLE KONUSMUSUM PISMAN OLDUKLARINI SOYLUYORLAR HERSEYI YAPMIYORLAR KENDILERINE ZAMAN HARCAMIYORLAR KENDINIZI HAZIR HISETMIYORSANIZ SEVGILIDE KURMAYIN CUNKU EGER EKONOMIK BIR ZORLUK OLURSA KISI DEPRESYONA GIRER NE YAPMAK ISTEDIGINIZE YONELIN ISTER ZENGIN OLUN AMA AMA YALNIS HAMILE KALMAYIN YOK ILAC ALMADIM GIBI BAHANELER CUNKU EGER KORUNMUYORSAN 5 DAKIKALIK ILISKI ICIN HAYATINI MAHFETME YATMA O AN SEVGILINLE

4
7
yanıtYanıtla
MudanyalıMobil-ANDROID:

İyi ya Çelik,3 Gülben nin 1 senin 1 de doğacak toplam 5 çocuk biz 1 çocuğa bakmakta zorlanıyoruz allah hepimizin evladını korusun.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title