Haberler

Firar Eden Nuri Ergin'in Oğlunu Muayene Eden Doktor, Ergin'in Düğününe Katılmış

Güncelleme:

Edirne'de çete lideri Nuri Ergin'in oğlu Anıl Ergin, gözaltına alındıktan sonra hastanede firar etmişti. Ergin'i muayene eden doktorun, Ergin'i düğününe katılıp beraber fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Edirne'de F Tipi Cezaevinde bulunan çete lideri babası Nuri Ergin'i ziyaret için gelen ve hakkında hırsızlık ve yağma suçlarından arama kaydı nedeniyle polis ekiplerince gözaltına alınan Anıl Ergin'in, tedavi için götürüldüğü hastane bahçesinden yardım alarak kaçtığı ortaya çıktı. Firarın ardından Ergin'e yardım ettiği öne sürülen 2 polis memuru açığa alınırken, hastanede görevli doktor hakkında da soruşturma açıldı. Öte yandan Ergin'i tedavi eden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli doktorun ise düğününe katılıp birlikte fotoğraf çektirdiği ortaya çıkması üzerine hakkında idari soruşturma başlatıldı.

PARMAK İZİ İLE KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri önceki akşam aldığı ihbar üzerine Edirne F Tipi Cezaevinde tutulan Nuri Ergin'in küçük oğlu, hakkında hırsızlık ve yağma suçlarından arama kaydı bulunan Anıl Ergin, iddiaya göre babasını ziyaret için kente geldi. Trakya Üniversitesi Ayşe Kadın Yerleşkesi yakınlarında bir otelin restoranında arkadaşlarıyla yemek yiyen Anıl Ergin, daha sonra aracıyla seyir halindeyken Edirne Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince takibe alındı. Aracı 1'nci Murat Mahallesinde durduran ekipler Ergin'i gözaltına aldı. Kerim Ali Samur adına düzenlenmiş kimlik kullanan Anıl Ergin, polis ekiplerince parmak izi tespitine götürüldü. Tespitte kişinin Anıl Ergin olduğu belirlendi.

"KALP RAHATSIZLIĞIM VAR" DEDİ

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltı sırasında kalp rahatsızlığı olduğunu söyleyen Anıl Ergin bunun üzerine Edirne Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanedeki muayenesinin ardından Ergin, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kardiyoloji uzmanınca muayene edilen Anıl Ergin, yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Bu sırada yanındaki ekipler, bahçeye hava almak için inince bunu fırsat bilen Ergin kaçtı.

KONTROL EDEN DOKTOR DÜĞÜNÜNE KATILMIŞ

Anıl Ergin'in hastanede bulunduğu sürece yanında duran polisler İ.E ve V.İ hakkında adli ve idari soruşturma başlatılarak açığa alındı. Ergin'i tedavi eden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli doktorun ise düğününe katılıp birlikte fotoğraf çektirdiği ortaya çıkması üzerine hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri dün Ergin'nin kaçışına yardımcı olan ve kovalamaca sırasında takla atan araçtan çıkan 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınıp polislerin ifadelerini almalarının ardından Edirne Adliyesi'ne sev edilen B.Ö. çıkarıldığı mahkemece denetimli serbestlik kapsamında bırakıldı; diğer zanlılar G.G., ve E.K. da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis firari Anıl Ergin'i bulmak için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trakya Üniversitesi Nuri Ergin Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Karagümrük ramomobilWeb@haberler.com:

Çıkacağın günü bekliyoruz Nuri dayı

2
23
yanıtYanıtla
cenk:

erdoganin yeni Türkiyesi

15
8
yanıtYanıtla
Kar adammobilWeb@haberler.com:

Hırsız rıza zerrabıda tutuklayın yiyiyorsa

15
8
yanıtYanıtla
HakikatmobilWeb@haberler.com:

Hırsız evden olunca öküz bacadan çıkarmış

22
0
yanıtYanıtla
QUNDİ:

DERİN DEVLETİN İTLERİ BUNLARR

19
2
yanıtYanıtla
MEMED USLU:

GENÇ, ARKADAŞ TESLİM OL CEZANI ÇEK. BABANIN YOLUNDA OLMA EKMEĞİNİ HELALİNDEN KAZAN, BU DÜNYANIN ÖBÜR TARAFIDA VAR UNUTMA. . . .

19
0
yanıtYanıtla
Mustafa kemal Çetin:

Hangi bir yanımız düzgün ki, her yanımız pislik olmuş. Yolsuzluk, rüşvet, soygun, adam öldürme, yaralama, taciz, tecavüz. . . say babam say bitmez. AKP iktidarı Türkiye''yi yönetmekten acizdir efendiler. 7 haziranda gereği yapılmalıdır.

12
6
yanıtYanıtla
Recber AzizmobilWeb@haberler.com:

Bu memlektemi bu kadar namusuz var yoksa yurum yazan bi súrú manyak var nerde bir cani katil cete varsa ona hayralik var

18
0
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Ulan yıllardır hapisanede yatıyorsun kendini adammı sandın cakal zaman deyişti bilader aklını başına topla o evladının bari başını yakma sen nasıl babasın it

16
1
yanıtYanıtla
Bahtiyar:

Borunuz ancak bu ülke sınırları içinde öter zaten, o da arkanızı derin devlete yaslayarak. Yoksa kediden farkınız yok

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title