Haberler

Ergin Ataman'a Verilen Ceza

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), disiplin kurulunun 75 bin lira para cezası verdiği Ergin Ataman'ın, A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü sıfatıyla kamuoyuna karşı sorumluluğu çerçevesinde en kısa zamanda bir açıklama yapacağını duyurdu.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), disiplin kurulunun 75 bin lira para cezası verdiği Ergin Ataman'ın, A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü sıfatıyla kamuoyuna karşı sorumluluğu çerçevesinde en kısa zamanda bir açıklama yapacağını duyurdu.

TBF'nin internet sitesinde yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Liv Hospital Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın, kamuoyunda ciddi rahatsızlık yaratan eylemi nedeniyle TBF Disiplin Kurulu, ilgili madde gereğince kendisine disiplin cezası vermiştir. Diğer taraftan, milli takım başantrenörü sıfatıyla Ergin Ataman söz konusu bu davranışından dolayı kamuoyuna karşı sorumluluğu çerçevesinde tatmin edici yeni bir açıklamayı en kısa zamanda yapacaktır."

Kaynak: AA / Spor

Ergin Ataman Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title