Haberler

Ergene'de Temizlik Çalışmaları

Ergene Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan yabani ot temizleme çalışmaları devam ediyor.

Ergene Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan yabani ot temizleme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçesi genelinde büyüyen otların temizlenmesi için oluşturulan ekiplerin yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.

Yol kenarları ve orta refüjlerde bulunan yabani otların çirkin bir görüntü oluşturduğunu ifade eden Nuhoğlu, ekiplerin bu çalışmaları aralıksız sürdüreceğini kaydetti.

İlçe genelinde yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarının belirlenen program dahilinde devam edeceğini dile getiren Nuhoğlu, ana arterler başta olmak üzere, cadde ve sokaklarda da ot biçme ve temizleme çalışmalarında bulunacaklarını söyledi.

Havaların ısınmasıyla birlikte piknik alanlarında da kontrol ve temizlik çalışmaları yürütmeye başladıklarını belirten Nuhoğlu, "İlçe genelinde başta yabani ot temizliği olmak üzere genel bir çalışma başlattık. Bu kapsamda, ana arterler, cadde ve sokaklar dahil, park alanları ve mesire alanlarında da bu temizlik çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title