Haberler

Ereğli'de Muhtarlık Seçimi Kavgası: 2 Yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde seçimleri kaybeden muhtarın oğlu yeni seçilen 2 azayı silahla yaraladı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde seçimleri kaybeden muhtarın oğlu yeni seçilen 2 azayı silahla yaraladı.

Olay, Hamzafakıhlı Mahallesi'nde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikanın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hamzafakıhlı Mahallesi'nde yapılan muhtarlık seçimleri sonrası eski muhtar Mecit D.'nin oğlu Ersin D. (45) arkadaşı Turgay O. ile birlikte yeni seçilen azalar Sezgin Karataş (33) ile İsmail Kara'nın (44) çalıştığı fabrikanın önüne giderek burada tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ersin D. yanında bulunan silahla aynı zamanda işçi servisi şoförlüğü yapan Sezgin Karataş ile İsmail Kara'ya ateş etmeye başladı. Sezgin Karataş ile İsmail Kara ayaklarından yaralanarak fabrika içerisine kaçmayı başarırken Ersin D. ise Turgay O.'nin kullandığı 67 UC 784 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı. Yaralılar ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma Ersin D. ile yanında bulunan Turgay O.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Silahlı saldırı olayını gören Erkan Karataş, amcası Sezgin Karataş ile eski muhtarın oğlu Ersin D. arasında muhtarlık seçimleri yüzünden husumet bulunduğunu söyledi. Karataş, "İlk başta burada dolaşıyordu zaten, alkollüydü. Ben 'Ne oldu?' dedim. 'Sıkıntın mı var?' diye tehdit etti beni. 'İşine bak' diye konuştu. Ondan sonra buradan gitti. Arabanın peşinden tekrar geldi. Amcam 'Bir konuşalım' dedi sonra başladı silah atmaya. Tam burada arabanın yanında oldu. Muhtarlık seçimleri dolayısıyla aralarında husumet vardı" dedi.

Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Yaralıların yakınları ise hastane önüne gelerek saldırı olayına tepki gösterdiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi İsmail Kara Zonguldak Karataş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title