Haberler

Ereğli'de Halı Sahanın İstinat Duvarı Çöktü

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde açık halı sahanın istinat duvarı gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü.

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde açık halı sahanın istinat duvarı gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü.

Elmatepe Mahallesi'nde gençlerin futbol oynadığı halı sahanın istinat duvarı dün gece kimse bulunmadığı sırada çöktü. Büyük bir gürültüyle çöken duvar, çevrede paniğe sebep oldu. Evlerinden çıkarak halı sahaya giden vatandaşlar, olayı polise bildirdi. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, halı sahaya gelerek çevrede güvenlik tedbiri aldı. Karadeniz Ereğli Belediyesi zabıta ekipleri halı sahanın çevresine güvenlik şeridi çekti. Sabah bölgede inceleme yapan Kdz. Ereğli Belediyesi ekipleri, çöken duvarın kısa sürede yeniden yapılacağını ifade etti. Mahallenin gençlerinden Polat Akçabelen, duvarın bir bölümünün daha önce yıkılmaya başladığını, dün gece de tamamen çöktüğünü söyledi. Akçabelen, "Duvar, biz top oynarken yıkılmadığı için Allah'a şükrediyoruz" diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Hasan Sezer ise, dün gece duvarın büyük bir gürültüyle yıkıldığını ifade ederek, "Gürültüyle uyandım ve halı sahanın istinat duvarının çökmüş olduğunu gördüm. Gündüz saatlerinde duvar yıkılmış olsaydı bir facia yaşanabilirdi" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akçabelen Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title