Haberler

Erdoğan, Toplu Açılış Törenine Katıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Engelli vatandaşın şiir okuması,- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın futbolcularla fotoğraf çekimi,- Erdoğan'ın açılış yapması, TRABZON - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenine katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Engelli vatandaşın şiir okuması,- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın futbolcularla fotoğraf çekimi,- Erdoğan'ın açılış yapması, TRABZON - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenine katıldı.Erdoğan, konuşmasını "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısının sözlerini alandakilerle birlikte okuyarak tamamladı.-Açılıştan notlarCumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Alanı'na girişte Hüsna Altıntaş isimli bir kız çocuğunu bir süre sevdi. Protokol için ayrılan bölüme gelen ve ismi Ahmet Poyraz olduğu öğrenilen bir çocuğu da oturduğu yerde bir süre seven Erdoğan, küçük çocuğa hediyeler verdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını, protokol kısmından ayrılarak halkın arasında dinlemesi dikkati çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da- Erdoğan, Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nı kazanan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi takımını kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde, Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni tebrik etti.Rize'den Trabzon Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle halka hitap edeceği kent merkezindeki Atatürk Alanı'na geldi.Alanda oluşturulan platform yakınında ellerindeki kupayla kendisini bekleyen Erdoğdu Lisesi takımını gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, sporcuların yanına gitti.Sporcularla tek tek tokalaşan Erdoğan, oyuncuları başarılarından dolayı kutladı.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün de bulunduğu tebrik sonrası Erdoğan, halka hitap edeceği alana gitti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Altıntaş Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title