Haberler

Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi'nin Komutanını Aradı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi'nin Komutanı Binbaşı Oğuzhan Şimşek'i telefonla arayarak, operasyon ve sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi'nin Komutanı Binbaşı Şimşek'i telefonla aradı. Erdoğan, telefon görüşmesinde Şah Fırat operasyonu ve sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi'nin Komutanı Binbaşı Oğuzhan Şimşek ile bu akşam bir telefon görüşmesi yaptı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşme bu akşam Erdoğan'ın Beştepe'den ikametgahına hareketi öncesinde gerçekleşti.

KOMUTANDAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Binbaşı Şimşek'ten Şah Fırat operasyonu ve sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Süleyman Şah Türbesi Recep Tayyip Erdoğan Binbaşı Şimşek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (72)

ABIZER:

hehehhe dunyaya rezil tererustlerden izin aldik yiktik kactik

34
10
yanıtYanıtla
SERKAN samsunlu:

yasasin akp helal sana avrupada güzümüzü güldürdün. .

17
24
yanıtYanıtla
kskxkx:

Şu kaçtılar diyenler sizden adam olmaz twitterda milletin dolduruşunaa geliyonuzzz . düşünüp kendi dıkırlerınızı yazmaktan acissiniz

18
20
yanıtYanıtla
batmanakürdaye:

yakında rte kaftan giyip mehter marşı eşliğinde sokaklara cıkarsa şaşırmayın

26
8
yanıtYanıtla
Harbi çocukMobil-IOS:

Bir devrin sonu

20
8
yanıtYanıtla
HAKZIZMIYIM:

BIR SEYLER OLUYOR YAKINDA FOYASI CIKAR BUNLAR BIR ISLER KARISTIRIYOR YINE SAVASMI CIKARACAKLAR SECIMLERI KAZANMASALAR YUCE DIVANA GITMEMEK ICIN HAZIRLIK YAPIYORLAR GIBI

15
12
yanıtYanıtla
ABRAHAM:

Askerlerin herhangi zaafi yok bence, basimizdaki yöneticiler korkak. Evet kactilar, hemde bir gece ansizin!

14
13
yanıtYanıtla
Tokatli:

bu sekilde kacis planini yapip kacmak, helel olsun, tek kelime ile muhtesem. Helal olsun guzel kacmislar, pacayi kurtarmislar. .

12
15
yanıtYanıtla
AyhanMobil-IOS:

İyi kaçtınız demiş

19
8
yanıtYanıtla
halidmobilWeb@haberler.com:

Savasa girmeyelimde ne olursa olsun.basiretsiz yoneticilerle savasa virilmez.hele sahsi ihtiraslari olanlarla

17
9
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title