Haberler

Erdoğan: Salıdan Sonra Sokaklar Vandallardan Temizlenecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TBMM inşallah salıdan sonra yeni yasal düzenlemeleri yaparak, hükümet idari tedbirleri alarak, sokakları bu vandallardan temizleyecektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Valiliğince düzenlenen ve kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları, sporcular ile şehit aileleri ve gazilerin katıldığı yemekte yaptığı konuşmada, 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinde şahsına verdikleri destek için hemşehrilerine şükranlarını sunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmasında Kobani olayları için ise "TBMM inşallah Salı'dan sonra yeni yasal düzenlemeleri gerçekleştirerek, hükümet idari tedbirleri alarak, diğer tüm kurumlarımız üzerine düşeni yaparak sokakları bu vandallardan süratle temizleyecektir. Bu konuda tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının hükümete gerekli desteği sağlamasını bekliyorum. Parlamentoda kim destek verir, kim destek vermez bunları da göreceğiz. Orada da herkes iyot gibi ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

"BENİM SAFIM BELLİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhurbaşkanı olarak, elbette siyasi partiler nezdinde tarafsız bir konumdayım ama ülkemin ve milletimin çıkarları söz konusu olduğunda, benim safım, benim tarafım gayet nettir, bellidir. Bugüne kadar hep olduğu gibi, bundan sonra da ülkemin ve milletimin çıkarları ne gerektiriyorsa, benim tarafım o olacaktır" dedi.

"SİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM"

Rize'nin 10 Ağustos seçimlerinde 81 vilayet arasında kendisine en yüksek desteği vermiş olmasından dolayı gururlandığını ifade eden Erdoğan, başbakanlığı döneminde de Rize'nin itibar ve iftiharını muhafaza etmenin hassasiyeti içinde olduğunu söyledi. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı görevinde de Rizeli olmanın ağırlığı içinde hareket ederek, Rize'nin desteğine layık olmaya çalışacağını kaydetti.

"DESTEĞİNİZİ EKSİK ETMEYİN"

Erdoğan, Türkiye'nin doğrudan halkın oyuyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olarak Türkiye'ye hizmet yolundaki mücadelesini, cumhurbaşkanı sıfatıyla daha güçlü şekilde sürdürmeye gayret edeceğini belirterek, "Rize'nin, Rizeli hemşehrileriminin önümüzdeki dönemde de yanımızda olacağına, bize desteklerini eksik etmeyeceğine inanıyorum" dedi.

"BİR KERE DAHA MİLLET İRADESİNİN ALTINDA EZİLİP GİDECEKLERDİR"

Erdoğan, paralel yargının kendilerine gönderilenleri enteresan gerekçelerle salıvermeye başladığına vurgu yaparak, "Çözüm sürecinde örgüte akıl verenler yeniden silahlı saldırı yapın diyorlar şimdi zararı büyütmek için sorumsuzca yayın yapıyorlar. Türkiye'yi kolay lokma sananlar onların nefesini kesecek bir güç olduğunu bilmelidirler. Bir kere daha millet iradesi altında ezilip gidecekler." diye konuştu.

"SALI'DAN SONRA..."

Erdoğan, "1960 darbesi öncesi ne yapılmak isteniyorsa, 1980 darbesi öncesi ne yapılmak isteniyorsa bugün aynısı yapılmak isteniyor. Oyun aynı oyun. Bu çok bayat bir senaryo. Milletimiz artık bu tezgaha düşmüyor. Milletimiz artık neyin ne olduğunu görüyor. TBMM'de Salı'dan sonra yeni yasal düzenlemeleri, gerçekleştirerek hükümet idari tedbirleri alarak diğer tüm kurumlarımız üzerine düşeni yaparak sokaklarımız bu vandallardan süratle temizleyecektir." ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Kobani Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title