Haberler

Erdoğan'ın Ziyareti Sırasında Demirel'in Masasındaki 'Darbe' Ayrıntısı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti esnasında Süleyman Demirel'in masasındaki 'Darbe Tutanakları' kitabının yer alması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kardeşi Hacı Ali Demirel'in vefatı ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 9. Cumhurbaşkanı Demirel'e ziyarette bulundu.

ZİYARET YARIM SAAT SÜRDÜ

Erdoğan, dün İstanbul'dan Ankara'ya geldikten sonra Süleyman Demirel'in Güniz Sokak'taki evine gitti. Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren ziyarette, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da bulundu. Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel, 18 Aralık 2014'te hayatını kaybetmişti.

DEMİREL'İN MASASINDA 'DARBE' KİTABI

Görüşme sırasında Demirel'in masasının üstünde, TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu'nun kitaplaştırdığı 'Darbe Tutanakları'nın yer alması dikkat çekti. TBMM Komisyonu Demirel'i de dinlemişti. Alınan ifadeler üç kitap halinde yayınlanmış, tutanakların ilki, Demirel'in tanıklıklarına dayanan kısımdan oluşmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Demirel Ali Demirel İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (27)

RAJA:

HAKARETLERE BOĞDUĞUN BİR ADAMIN KARŞISINA NASIL ÇIKTIN BE T.

30
11
yanıtYanıtla
Mert:

RTE Demirel e neden ziyaret etti dersiniz acaba, akıl almaya gitti sıkıştı ben ne yaptım şimdi ben ne yapacağım düşüncesinde olan RTE, Demirel e giderek kendisi için bir çıkış yolu arıyor, artık çok geç çıktığın yerden ineceksin düşürüleceksin, sen zaten düşecek olduğun yere kadar çıktın bu millet seni oradan indirecek.

18
16
yanıtYanıtla
MahmutMobil-IOS:

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ALÇAK GÖNÜLLÜ BIR INSAN OLDUĞUNU YINE KANITLADI..yukarı da bazıları şaçmalamış siyaseten atmış tartışmış olabilirler ama Süleyman Demirel Kardeşini kaybetti ve hasta SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZDA TAZIYE VE GEÇMIŞ OLSUN DILEKLERINI İLETMİŞTİR...tabii soğan kafalılar kokuşmuş düşünce sahipleri bunu yalakalık Köşeye sıkıştı akıl alma gibi yorumluyor insancıl düşüncelerden yoksun Zavallılar

13
18
yanıtYanıtla
CIRAK:

SAYIN CUMHURBASKANIM YINE ALCAKGÖNÜLLÜLÜGÜNÜ GÖSTERIP SADECE YASINA OLAN SAYGIDAN DOLAYI DEMIRELI ZIYARET ETMISTIRYOKSA DEMIREL GIBI BIR SIYASETCININ TÜRKIYENIN GELECEGINE KIBRIT SUYU DÖKTÜGÜ ASIKARDIR ONUN BÜTÜN SIYASI YASAMI TÜRKIYE ICIN BÜYÜK TALIHSIZLIKTIR ÜLKEYI 70 CENTE MUHTAC EDEN KENDISIDIR YASLARI UYANLAR BIRAZCIK HAFIZALARINI KARISTIRISA BILIRLER

11
18
yanıtYanıtla
MILLETmobilWeb@haberler.com:

Tukurdugunu yalayan uzun adam biri demirelden yapdigi yanlis icin ozur dilemeye .Digeri yerden bitme oda davosa gidiyor hani herseyi sizbiliyordunuz buyuk lokma ye ama buyuk konusma adami boyle madara ve yola getirirler bunlar kulaginiza kupe olsun ustasi ve ciragina

19
9
yanıtYanıtla
mustafa sayar:

çok nazik ve düşünceli bir davranış tebrik ediyorum

13
14
yanıtYanıtla
adem trabzonMobil-ANDROID:

Bu memlekette bazilari kafayi sayin cumhurbaşkaniyla bozmuş.adam ne yapsa yanliş.Cunku bu tipler hayatlari hep pislik icinde oldugu icin başkalarinida oyle zannediyor.Biz sayin cumhurbaşkanini bu ihanet şebekelerine kesinlikle yedirmeyecegiz.Diş mihraklar ve vatan hainleri en ufak bir mudahalenizde karşinizda bu milleti goreceksiniz.

9
18
yanıtYanıtla
hezax:

demirel ergenekon cetesinin babasi ona gitmis ben etim sen etme demek icin

10
14
yanıtYanıtla
bur:

demirel dünyanın en iyi siyasetcilerinden biriydi fakir fukara ona hep oy verirdi ama bunu nankörler bilmez

10
13
yanıtYanıtla
akp hdp pkk ittifakı:

OĞLUM ŞU ÜLKEDE O MASON BU SOLCU ÖBÜRÜ ATEİST ŞU BUU İŞİNİ BIRAKIN. MASON OLSAN NEE MÜSLÜMAN OLSAN NEEE. KURANI KERİM ORTADA. ALLAHIN HİKMETLERİ ORTADA, YARADILIŞTAKİ İHTİŞAMIN HERŞEYİN AYARLANMIŞ OLMASI ALLAHIN VARLIĞINI KANITLAYAN TABİATTAKİ DENGE ORTADA. KİM NEYİ TERCİH EDERSE ETSİN. BU LAFLAR BOŞ İŞLER. ATATÜRKÜ KİMİLERİNİN DİNSİZ GÖSTERİP MİLLETİ BÖLÜP BİTARAFIN ATATÜRKÇÜ KEMALİST DİYEREK OY ALIP O TARAFI KANDIRIP KULLANIP DİĞER TARAFIDA MÜSLÜMANLIĞI ÖLMÜŞ BİR ADAMI DİNSİZ YAPMAYLA OLACAĞINI ZANNEDEN GAFİLLER KULLANDI. UYANIN AKILLI OLUN BİRBERABER OLUN. CEHALET BİZİM ASIL DÜŞMANIMIZ. OYUNA GELMEYİN. HAKSIZLIĞIN SENDEN BENDENİ OLMAZ. HAKKINA SAHİP ÇIK, SİSTEMİN DÜZELMESİ İÇİN UĞRAŞ. ÜLKENİN HUZURUNU BİRLİĞİNİ BOZANLARA MÜSADE ETME. İLERİYİ HEDEFLE PROJELERİ OLANLAR ÜLKE YÖNETSİN. ÇALAN ÇIRPANLAR HABİRE İNŞAAT YAPMAYLA EKONOMİ DÖNDÜRENLER DEĞİL.

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title