Haberler

Erdoğan'ın Seçim Kampanyasında Bir İlke İmza Atıldı

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan'ın mitingine katılan vatandaşlar panoromik fotoğrafta kendilerini etiketleyip, desteklerini tüm dünyaya gösterebilecek.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası çalışmalarında bir ilke imza atıldı. Türkiye'de ilk defa miting meydanlarında çekilen panoromik fotoğraflar sayesinde; mitinge katılan vatandaşlar bu dev fotoğrafta kendilerini etiketleyip, Erdoğan'a desteklerini tüm dünyaya gösterebilecek.

VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

Seçim kampanyalarında bir ilk olan; panoramik fotoğraf görüntülerine vatandaşlarımızın kolay erişimi için, 'www.seninleyizerdogan.com' web sitesi hizmete girdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği siteyi açıldığı andan itibaren 4 saat içinde 16 bin 681 kişi ziyaret etti. Sitede bu süre içerisinde 52 bin 816 sayfa görüntülendi. Bir gün içerisinde miting meydanında bulunan bin 248 kişi de kendini etiketledi.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?

Masaüstü bilgisayar, mobil ve tabletten giriş yapılabilen site için miting esnasında dev panoramik fotoğraf çekiliyor. Mitinge katılanlar, dev fotoğrafta kendilerini bularak etiketleyebiliyor. Böylelikle katılımcılar Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini gösteriyor. Söz konusu site için; her mitingde dev panoramik fotoğraf çekilecek. Mitinge katılanlar siteye giriş yaparak kendini etiketleyebilecekler. Sosyal medyanın ve teknolojik tüm tekniklerin etkin kullanıldığı seçim kampanyasında, seçim mitingleri de canlı olarak www.rte.com.tr adresinden izlenebilecek.

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

esnaf:

Ortada büyük bir PARADOKS var. AKP''li dostlar DİYALEKTİK metoddan habersiz oldukları için,bu PARADOKS ortaya çıkıyor.AKP''li dostlara göre İDDİA ŞU: Paralel devlet İSRAİL için ajanlık yaptı.Selam Örgütü ile İSRAİL düşmanları TASFİYE edilmek istendi...!Bir an düşünüp bu İDDİALARINDA haklı olduklarını varsayalım ve Davos''dan bu güne bir DİYALEKTİK kuralım.Davos''da ne olmuştu? ''VAN MİNİT''.Türkiye Erdoğan''a kilitlenmiş,Davos''da Peres''KÜKREMİŞ ve POSTAYI koymuştu. Fakat çok geçmeden tepkisinin odağı da belli oldu..MODERATÖR !Bir anda Türkiye şaşa kaldı...!Herkes ''VAN MİNİT''in muhatabı PERES sanarken; meğer Erdoğan PERES''e değil MODERATÖRE ''Van Minit'' demişti.

7
2
yanıtYanıtla
Esnafsafirserdar@hotmail.com:

1. Bu olayın devamın da başka bir gelişme yaşanıyordu. GAZZE için toplanan paralar GAZZE yerine VEZNE''ye gitmişti. 2 yıl boyunca FAİZ''e yatırılan ve yerine ulaşmayan GAZZE paraları deşifre oluyor, banka olarak VAKIF BANK''ın seçildiği ortaya çıkıyordu. Benim Filistinli kardeşim sözünü ağzından bir türlü düşürmüyor, ama bir türlü de vaad ettiği o GAZZE''ye gidemiyordu. Evinde 7 kollu Şamdan''ı,YAHUDİ olmayana verilmeyen MADALYONU vardı. Günlerdir iade edecekmisiniz diye soruluyor,her seferinde HAYIR diyordu. SOMAda bir vatandaşa''İSRAİL DÖLÜ'' diyor, Türkiye Musevileri ile İSRAİL tenkit ediyor ben ''İsrail Dölü'' demedim ''İSTİFRA ET'' dedim diyordu...

yanıt0
yanıt0
Esnafseyhunersu@mynet.com:

3. İSRAİL mallarını boykot edin,YAHUDİLERE prim vermeyin diyor, YAHUDİ ortaklı ÜLKER'' in mallarını taşıyıp hissesiyle oğullarına VİLLA alıyordu. KATİL İSRAİL GAZZEDE ÇOCUK KATLEDERKEN, korku devşirmesi sanatçılarla GÜLE OYNAYA POZ VERİYOR,sırıtık halleri sosyal medyaya konu oluyordu.

yanıt0
yanıt0
Esnafseyhunersu@mynet.com:

4. Erdoğan''ın 3 şirketi vardı. Bu şirketlere Erdoğan''ın kardeşi Mustafa ve eniştesi Ziya İlgen ortaktı.Şirketler ÜLKER''in dağıtımcısıydı .Erdoğanın ortak olduğu bu 3 şirketin isimleri ''Emniyet Gıda, İhsan Gıda ve Yenidoğan Gıda'' idi. Erdoğan''ın bu şirketlerde  hissesi vardı. Şirketlerin kayıtlarına dileyen İTO kayıtlarından ulaşabilir. Bu 3 şirket ÜLKER ürünlerinin Türkiye genelinde dağıtımını yapıyordu. E şimdi ne var bunda diyeceksiniz.Takipe devam edin bakın ne ÇIKACAK...

yanıt0
yanıt0
Esnafsafirserdar@hotmail.com:

5. Erdoğan''ın mallarını dağıttığı ÜLKERLER çok ilginç bir aile. Bugün Türkiye''nin en zengin 5 ailesinden 1 tanesi. Aile büyüğünün adı İSLAM. ÜLKER ailesinin ferdi olan Sabri ÜLKER, unlu mamüller üretimine başlamak için 2 YAHUDİ ile ortak oldu. Nohutçu hanında imalathane satın aldı. S.ÜLKER ortak olduğu HAYİM NAHUM ve PARASKO ROKENUS ile ortak çıkardığı ürünlerin kakao ihtiyacı vardı ve yine 1 YAHUDİ''ye ihtiyaç vardı..Bu YAHUDİ ihtiyacına RİFAT HASSAN''ın şirketi karşılık verdi. Unlu mamül tamam, kakaosu tamam,bu ürünlere bir de ambalaj gerekiyordu.Bu sefer tercih bir YAHUDİ olmadı. Bu açığı Ermeni ''ACEMYAN'' ailesiyle temin etti. Fakat burada bu tercih sebepsiz değildi. ÜLKER şirketi Ermeni-AZERİ savaşında Ermenilere 18 ton malzeme yolladı.İlk başta inkar edildi fakat sonra KABUL ETMEK ZORUNDA kaldılar.

yanıt0
yanıt0
Esnafsafirserdar@hotmail.com:

6. ÜLKER bu savaşta Ermenilere yollanan 18 ton gıdayı, ''SADECE ÇİKOLOTA YOLLADIK'' diyerek kendince savundu.''ACEMYAN'' tercihinin saiki buydu .ÜLKERLER''in Dan-Kek''i de İsviçre kökenli YAHUDİLERDİ. Şirketin sicili FRESH CAKE gıda sanayi ve Tic. Anonim Şirketi olarak kayıtlıydı. Şirketin ortakları Richard Handscombe,Francis Bon, Steen Knoth Ludviqsen,Ole Havskov JACOBSEN,Francis Cukiermann,Eric Pironneau, DAN CAKE ...Her fırsatta MÜSLÜMAN olduklarını deklare eden ÜLKERLER, Erdoğan''ın dağıtımlıgında insanları DAN KEK ile KEKLİYORLARDI...

yanıt0
yanıt0
Esnafsafirserdar@hotmail.com:

7.ÜLKER gıdadan otomotiv sanayiye adım atıyor,MÜSİAD kurucusu Erol Yarar ile OMC oto.sanayi ve Tic Anonim şirketinde ortak oluyordu. Erol Yarar ile babası Ali Özdemir Yarar TÜSİAD''ın kurucuları arasında yeralıyor ve MASON İSTANBUL ROTARY KULÜBÜ üyesi oluyordu.İşte bir zamanlar Erdoğan''ın mallarını dağıttığı ÜLKER ve YAHUDİ-MASON aşkı. Sevgili AKP''liler içinizdeki İRLANDALI ÜLKER...! Siz şimdilik Erdoğan''ın dağıtımını yaptığı ÜLKER''i bir BOYKOT edin, ondan sonra COCA-COLA''sınıda BOYKOT ederiz, İSRAİL''ini de...! Cola TURKASI, Peti börü, Hanım elinden DAN CAKE''i, sahi AKP''li dostlar, bir BİSCREM versem ÜLKER''i BOYKOT edermisiniz??? ÜLKER konusunda amacım YAHUDİLERİ öteki kılmak ve antisemitizm değildi. Amacım YAHUDİLİK üzerinden milleti KEKLEYENLERİ deşifre etmekti..!

yanıt0
yanıt0
emreasfd@hotmail.com:

siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz plajlardaki çocukları nasıl öldürdügünüzü biliyoruz derken onudamı moderatöre soyluyordu :) ah be güzel kardeşim :))

yanıt0
yanıt0
yozgatlımustafa.m@msn.com:

başbakan kafa buluyor dalgasını geçiyor daha ne istiyorsun kızım sana diyorum gelinim sen anla diye bir lafı var atalarımızın bunu öğren

yanıt0
yanıt0
eee:

Türkiye IMF’e borcunu bitirdi ama borçlanacak yeni kaynaklar buldu. Toplam dış borç stokunda on yılda yüzde 160 oranında, 207 milyar dolarlık büyüme yaşandı.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title