Haberler

Erdoğan'ın Katıldığı Açılış Törenindeki Siyahi, İlgi Odağı Oldu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa'daki toplu açılış töreninde siyahi bir kişi vatandaşlar tarafından kaldırılarak kameralara gösterildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan'ın konuşması esnasında ilginç bir an da yaşandı. Konuşma sırasında siyahi bir kişi ekranlara yansıdı. Yanındaki diğer vatandaşlar da, siyahiyi havaya kaldırarak kameralara gösterdi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Bugün burada 278 ayrı eserin açılışını yapıyoruz. TOKİ 803 konutun ve sosyal tesislerin inşasını tamamladı. Biz diğerleri gibi, anamuhalefetin başındaki zat gibi hep -cek -cak demiyoruz. Bana 4 yıl verin işsizliği bitireceğim diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

"KILIÇDAROĞLU MUHATABIM DEĞİL"

Seçimlerde rehavet var dediğimde Kılıçdaroğlu "Cumhurbaşkanı konuşurken meydanları boş görüyor ondan öyle dedi.' diyor. Kılıçdaroğlu benim muhatabım değil ama Şanlıurfa'nın meydanı ortada. Şanlıurfa'nın meydanı böyle kalabalık görmüş mü?

Eski Türkiye'de Şanlıurfa Havalimanı yoktu. Eski Türkiye'de bu güzelim yollar yoktu. Tabi burada bugün sizlerle Cumhurbaşkanınız olarak dertleşmek istiyorum. Ben sizin kardeşinizim, hizmetkarınızım, asla efendiniz değilim.

"O MAKAMA SÖZ SÖYLEMEK SİZİN HAKKINIZ DEĞİL"

Şimdi bu CHP, MHP, HDP, Diyanet'e tahsis edilen araca saldırıyorlar. Kaynak olacakmış. Yahu bu arabanın bedeli 330 bin lira. Bunlara 5 koyun ver, kaybeder gelirler. Şimdi Sayın Bahçeli çıkmış, Diyanet İşleri Başkanı bunu iade etmeli, istifa etmeli diyor. Ya sana mı soracak? O makama söz söylemek sizin haddinize mi? Niye rahatsız oldunuz? İslam'ın hükümlerini doğru açıkladı diye mi? O makama söz söyletmeyeceğiz, leke sürdürmeyeceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Şanlıurfa Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (79)

DiyarbakırlıMobil-IOS:

HDP

13
28
yanıtYanıtla
zazamobilWeb@haberler.com:

Hellal baba sen gerçekten babasın

21
10
yanıtYanıtla
KARTAL:

Taşımalı , yövmiyeli miting. Türkiyeden kimse gelmeyince Afrika, dan ithal edilmeye başlandı.

14
15
yanıtYanıtla
asiMobil-ANDROID:

oylar hdp

11
16
yanıtYanıtla
KimMobil-IOS:

Kimbilir İnsanları nerelerden topladı getirdiler

16
10
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

Kürdüm Türk Vatandaşıyım oyum AK Partiye

13
13
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

Huzur için ak parti.bu hizmetleri HDP bin senede yapamaz

20
6
yanıtYanıtla
memet Mobil-ANDROID:

oylerimiz hdp hdp hdp

7
19
yanıtYanıtla
DUYURU-YORUM:

AKP, , geleli hovardaliklar arttida, artti, , AKP, , gitsin artik, , gitsin, , istemiyoruz, ,

11
15
yanıtYanıtla
hewal:

gel zinci kardes gel AKP senide kucaklasin hedef 2023 durmak yok yola devam, HDP/CHP ye bay bay

12
14
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title