Haberler

Erdoğan'ın Konuştuğu Salonda, Güzellik Salonu Pankartına İzin Yok

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın esnafla bir araya geldiği salonda asılan, "Güzellik salonları için çare sizsiniz" pankartı polisler tarafından toplanıp götürüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da esnafla buluşmasında ilginç bir olay yaşandı. Pankartların damga vurduğu buluşmaya açılan pankartlar damga vururken, 'Güzellik salonları için çare sizsiniz' yazılı pankarta izin verilmedi.

ERDOĞAN'I KEYİFLENDİREN PANKARTLAR

Sinan Erdem Spor salonundaki buluşmada farklı sektörlerdeki esnaflar renkli pankartlar açtı. Hatta bunlardan bir tanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı güldürdü. Servis şoförlerinin açtığı 'ver plakayı, bırakalım sigarayı' yazılı pankart Cumhurbaşkanıyla birlikte protokolde yer alan AB Bakanı Volkan Bozkır'ı da keyiflendirdi.

AÇILMASINA İZİN VERİLMEYEN PANKART

'Ölüme gidelim dedin de mazot mu yok dedik, Büyük usta Türkiye'nin ustalarıyla buluşuyor, Panik yok Direksiyonda reis var, hayırlı yolculuklar Türkiye'm' yazılı pankartlar tribünde açılırken, 'Güzellik salonları için çare sizsiniz' yazılı pankarta izin verilmedi.

Pankart polisler tarafından toplanıp götürüldü. Pankarta neden izin verilmediği öğrenilemedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

1111can:

bayanlar kendınızı bunların yanında nimet mi sayıyosunuz sizler akepeye göre kölesiniz

12
0
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

NİYE KALDIRDILAR ACABA ? HALBUKİ YİYELİM İÇELİM BERABER GÜZELLEŞELİM. OLAMAZMI????????????????????????

4
0
yanıtYanıtla
Hırsızlık için oylar Akp ye.kendi halkını bombalamak icin oylar akp yemobilWeb@haberler.com:

Yani

2
1
yanıtYanıtla
KAFADAKİ BİT.....:

seçmeninin güzelllik salonunda ne işi var saçları kapalı zaten. . .

1
0
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

Akpli yoneticilerin dikkatine isvicre bugun karar aldi kendi ulkelerinde calip cirpip isvicre hesaplarinda para saklayan herkesin isimleri dogum tarihleri ve para miktari internette aciga verilecek akliniz varsa hemen ucaga atlayip gidin hesabinizi kapatin. Akil vermek gibi olmasin guernsy simdilik saglam nilyarlari oraya aktarin. Zamanlama manidar yapilirmiydi bu tam secimlere girerken komplodur komplo.

0
0
yanıtYanıtla
selhadin:

seni başkan yaptirtmiyacagiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title