Haberler

Erdoğan'ın Kılıç'a Yaptığı El Hareketi Dikkat Çekti

Güncelleme:

AYM Başkanı Haşim Kılıç'ın sert açıklamalarından sonra resepsiyona geçerken çıkış yapan Başbakan'ın, Kılıç'a yaptığı el hareketi dikkatlerden kaçmadı.

Anayasa Mahkemesi'nin 52. kuruluş yıldönümünde kürsüye çıkan Başkan Haşim Kılıç, sert mesajlarla dolu bir konuşma yaptı ve gündemi sarstı. Konuşmanın içeriğindeki sert mesajlar iktidar kanadında sinirleri gererken konuşmanın bitiminde respsiyona katılmayan Başbakan'ın, Haşim Kılıç'a "Ben ayrılıyorum" manasında yaptığı el hareketi gözlerden kaçmadı.

BAŞBAKAN'IN YÜZÜ VE EL HAREKETİ DİKKAT ÇEKTİ

Ancak bunların yanında Başbakan'ın konuşmanın bitiminde respsiyon için geçilen alanda Başkan Haşim Kılıç'a yaptığı el hareketi belki de sinirinin dışa yansımasıydı. Başbakan respsiyona katılmadığını sert bir yüz ifadesi ve el hareketi ile göstererek salondan ayrıldı. 

BAŞBAKAN TEK KELİME ETMEDİ

Başbakan toplantıdan sonra İstanbul'a geçerek Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katıldı ve konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında Kılıç'a tek kelime bile etmedi.

TOPLANTIYA DAMGA VURAN OLAYLAR

Anayasa Mahkemesi'nin kuruluşu 52. kuruluş yıldönümüne Başkan Haşim Kılıç'ın konuşmasındaki sert mesajlar Ankara'da bomba etkisi yarattı. Kılıç, mesajları deprem etkisi yaratırken toplantıda Erdoğan'ın sinirli yüzü, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sert mesajlara verdiği tepki, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalnız kalışı gibi bir çok olay toplantıya damga vurdu.

MECLİS BAŞKANI VE ADALET BAKANI TEPKİ GÖSTERDİ 

Toplantının sonrasında Kılıç'ın mesajlarına ilişkin Meclis Başkanı Cemil Çiçek, "Buraya tokat yemeye gelmedik." dedi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Yeni muhalefet hayırlı olsun." şeklinde tepki gösterdi. 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Anayasa Mahkemesi Haşim Kılıç Güncel Haberler

500

Yorumlar (87)

cihancihan@gmail.com:

Tayyip despot tayyip bi git artik basimizdan tayyip!

43
124
yanıtYanıtla
Gürken Alagözealageoz34@mynet.com:

anana babana ana avrat küfür eder bas kaldirir onlarin yüz lafindan onunu dinlemezsin sonra ülkenin basbakani cikar derki genclerimiz insanlarimiz alkol yüzünden bosu bosuna ölüyor öldürüyor o yüzden icki yasasi cikariyoruz ve halka acik yerlerde ve icki satan restaurant ve eglence mekanlarindan icki satisini aksam 10 ile sinirlandiriyoruz der!ne icin der bunu?sizin gibi kus beginlerin sagligini düsündügü icin der!sizde ne yaprsiniz bir agaci bahane eder taksimden baslayarak tüm türkiyeyi bir alkol icin atese verirsiniz..Basbakana dikdatör dersiniz ama basta muhalefet partisi genel baskani olmak üzere ülkedeki tüm yandas gazeteciler yazarlar sanatcilar basbakana hakaret eder!ulan kus kadar begniniz varsa bize yaziklar olsun be!!

yanıt0
yanıt0
ibrahim ustaustaibrahim@gmail.com:

Biri KILIÇ, diğeri KILIÇdaroğlu. Ortak yanları her zaman var. Hor görmeyin.

68
33
yanıtYanıtla
Kadirkadir@gmail.com:

Kılıç'a var git işine elimden bir kaza çıkacak hareketi bu

63
15
yanıtYanıtla
MHPorka8@mynet.com:

Ne yaparsın KEKO? AKP=KEKO

yanıt0
yanıt0
GAZİ MUSTAFA MEHMET KAVALmehmetkaval06@hotmai:

ya haşim abi ülkeye bir iyilik yapsana CHP VE MHP yi önce birleştir sonrada ikisini derhal kapat Türkiye düşmanlarının odağı haline geldiler muhalefeti de sen yaparsın

41
33
yanıtYanıtla
Mustafanın kazıalibilgen@mynet.com:

Sen bu düşünceni, soyadında bulunan, ''KAVAL'ınla çevrendeki koyunlara anlat. Senin kapasitene göre, Onlar sadece meee meee meee diye anlar ve onaylar seni :)))

yanıt0
yanıt0
habere bakserdar@hotmail.com:

ya arkadaş haşim kılıç eliyle buyrun yapıyor başbakan da aynı şekilde eliyle siz buyrun yapıyor birbirlerine bozuklar diye hiç nezaket gösteremezler de mi nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz siz yahu

68
3
yanıtYanıtla
destatindestanyildiz@gmail.com:

yapılan haber kışkırtıcı.bir an önce kaldırılsın

35
25
yanıtYanıtla
BABA MUSTOmusty0260@homail.com:

YA HAŞİM BAŞKAN YENİ MİLLİ ŞEFE BÖYLE LAFLAR SÖYLENİRMİ,MİLLİ ŞEF HER ŞEYİ SÖYLER HATTA DÖVER,HUKUK GUGUK DİNLEMEZ.ADAMIN YÜZDE 45 VAR,360 EMRİNDE İNİP KALKAN PARMAK VAR,ZARRAP GİBİ HAYIRSEVER İŞ ADAMLARI.DAHA NELERİ VAR.

32
26
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title