Haberler

Erdoğan'ın, İsimlerini Taşıyan Suriyeli Üçüzleri Ağırlaması

Erdoğan'ın, isimlerini taşıyan Suriyeli üçüzleri ağırlaması- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, ağırlanan Suriyeli üçüzlerin babası Yasin: "Erdoğan başbakan olduğu dönemde bizi ziyaret etmişti, şimdi ise biz onu ziyaret ettik, Başbakan iken neyse Cumhurbaşkanı iken de aynı, hiç değişmedi ve bize aynı sevgiyi hissettirdi" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, ağırlanan Suriyeli üçüzler babası Yasin: "Erdoğan başbakan olduğu dönemde bizi ziyaret etmişti, şimdi ise biz onu ziyaret ettik, Başbakan iken neyse Cumhurbaşkanı iken de aynı, hiç değişmedi ve bize aynı sevgiyi hissettirdi" dedi.

Erdoğan'ın, isimlerini taşıyan Suriyeli üçüzleri ağırlaması- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, ağırlanan Suriyeli üçüzlerin babası Yasin: "Erdoğan başbakan olduğu dönemde bizi ziyaret etmişti, şimdi ise biz onu ziyaret ettik, Başbakan iken neyse Cumhurbaşkanı iken de aynı, hiç değişmedi ve bize aynı sevgiyi hissettirdi" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, ağırlanan Suriyeli üçüzler babası Yasin: "Erdoğan başbakan olduğu dönemde bizi ziyaret etmişti, şimdi ise biz onu ziyaret ettik, Başbakan iken neyse Cumhurbaşkanı iken de aynı, hiç değişmedi ve bize aynı sevgiyi hissettirdi" dedi. Harran Konteyner Kente kalan Suriyeli aile, ismini verdikleri Recep, Tayyip ve Erdoğan çocuklarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak dün gittikleri Ankara'da, Erdoğan tarafından karşılanmış ve üzüçlere birer altın takmasının ardından çocukların babası Mahmut Yasin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini davet ederek ağırlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Baba Yasin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erdoğan'a olan sevgilerinden dolayı Türkiye'de doğan üçüzlerine Recep, Tayyip, Erdoğan ismini verdiklerini belirten Yasin, şunları kaydetti: "Harran Konteyner Kentin yetkilileri bizi ziyaret ederek hazırlık yapmamazı ve Ankara'ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edeceğimizi söyleyince çok mutlu olduk. Erdoğan sağolsun bizi karşıladı, çocuklarımızı sevdi ve onlara hediyeler verdi. Çok güzel ve sıcak bir buluşma oldu. Kendimizi evimizdeki gibi hissettik. Erdoğan başbakan olduğu dönemde bizi ziyaret etmişti, şimdi ise biz onu ziyaret ettik, Başbakan iken neyse Cumhurbaşkanı iken de aynı hiç değişmedi ve bize aynı sevgiyi hissettirdi.Üçüzlerden Erdoğan'ın ziyaret sırasında ağladığını anlatan Yasin, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın su vermesiyle sustuğunu ifade etti.Anne Meryem Yasin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiklerini belirterek, kendi cumhurbaşkanlarının bile bu sevgiyi göstermediğini söyledi.Erdoğan'a çok teşekkür ettiğini ifade eden Yasin, şunları kaydetti: "Allah kendisinden razı olsun. Onu çok sevdiğimizden çocuklarıma isimlerini verdim. Suriye'de yaşanan olaylardan sonra kimse bize yardım etmedi ancak Türkiye ve Erdoğan bize çok yardımcı oldu. Üçüzlerimize Erdoğan'ın ismini vermemizden dolayı bize bir sempati var ancak çocuklarımıza Erdoğan'ın ismini vermeseydik bile Türk halkı Türk yetkilileri bize aynı sevgiyi gösterirdi bunu görüyoruz."Ülkesindeki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki çadır kentte yerleştirilen Mahmut ile Meryem Yasin çifti, burada doğan üçüzlerine Recep, Tayyip ve Erdoğan ismini vermelerinin ardından dönemin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından çadırkentte ziyaret edilmiş ve üçüzlere birer altın takıp aileyi Ankara'ya davet etmişti. -

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Harran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title