Haberler

Erdoğan'ı Korumaya Giden TOMA Aracı Kaza Yaptı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabük programı için Ankara'dan bu kente giden TOMA, virajı alamayarak devrildi. Kazada 1 polis yaralandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karabük programı için Ankara'dan bu kente giden TOMA (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) virajı alamayarak devrildi.

1 POLİS YAPALANDI

Eskipazar ilçesi girişinde meydanan gelen kazada 1 polis memuru hafif yaralanırken, araçta hasar oluştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Karabük Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (57)

HIDIR CİHAM HÜKÜMDAR:

ALLAH A HAMDOLSUN. . ALLAH ZALİMLERİN HEPSİNİ HELAK ETSİN , İNANLARI AFFETSİN. . ALLAH U AKBAR. . ÇOK ŞÜKÜR ALLAH A. GERÇEKTEN İYİ OLMUŞ. İNŞALLAH BÜTÜN POLİSLER HELAK EDİLİR, CEHENNEME DOLDURULUR. BENİM DİNİMDE YANİ İSLAMDA POLİS KESİNLİKLE EN AZILI DÜŞMANDAN BİRİDİR.

113
10
yanıtYanıtla
*****Mobil-ANDROID:

çok iyi olmuş diyen zavallı inşallah aynı şey senin başına gelir. bari bir tane Vatan haini eksilmiş olur. kurban olun siz polisimize Allah onları korusun sizin gibi hainleri sevindirmesin.....

15
25
yanıtYanıtla
.:

LAN MALINOĞULLARI TAYYİP ERDOĞANI SEVMİYOSANIZ DEFOLUN GİDİN ÜLKEMİZDEN

4
20
yanıtYanıtla
amed21:

su testisi su yolunda kırılmış :)

16
5
yanıtYanıtla
Mechul:

CUMHURBAŞKANI ÜLKENİN EN ÜST MAKAMIDIR VE HERKES TARAFINDAN SEVİLİR NE KORKUSU OLABİLİRKİ BU DENLİ KORUMA ORDUSU SAĞLANIYOR

11
9
yanıtYanıtla
!!!!Mobil-ANDROID:

polise kaza yapmış diye sevinen hainlar siz geberin inşallah

13
5
yanıtYanıtla
AlperenmobilWeb@haberler.com:

Polisin eylemlere vali nin emir vermesi suretiyle mudahale ettigini bilemiyecek kadar cahil , toma yi kullanan Polis kardesimizin olaylara kendi insiyatifi dısında emir alarak mudahale ettigini ongoremeyecek kadar basiretsiz insanlar ve Polisin her daim vicdansiz olmasindan dem vuran güruh suan kendi vicdansizligini ve ikiyuzlulugunu gayet acık bir sekilde yorumlariyla ortaya koymus. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana toma jop gaz..

15
2
yanıtYanıtla
geronimo:

kendi halkına düşmanca davranan polis teşkilatına üzülmedim. .

3
13
yanıtYanıtla
akp:

allah seni başımızdan eksik etmesinn tayyip baba

5
11
yanıtYanıtla
kızılderili:

kendi ülkesinde kendi halkından bu kadar korkan bir devlet adamı yok. . . . nereye giderse binlerce koruma ile gidebiliyor ancak. . . . . . . . . . . :)) :)) tayyip erdoğan neden korkuyorsun? sarayıda korkundan dolayı yaptırdın. . . . biliyoruz. . . bir gün gelecek ve sen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title