Haberler

Erdoğan, Gül'den Boşalan Dışişleri Konutu'na Taşındı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika ziyaretindeyken 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den boşalan Dışişleri Konutu'na taşındı.


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yaklaşık 12 yıldır oturduğu Keçiören Subayevleri’ndeki evinden sessiz sedasız taşındı. Keçiören’deki eşyalar Erdoğan çifti Amerika seyahatindeyken 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den boşalan Dışişleri Konutu’na taşındı. Erdoğan’ın ilk konuğu da dün gece Başbakan Ahmet Davutoğlu oldu.

İLK KONUĞU AHMET DAVUTOĞLU

Hürriyet'in haberine göre; Amerika dönüşü hafta sonu İstanbul’da kalan Erdoğan dün gece ilk kez Dışişleri Konutu’nda kaldı. Abdullah Gül Dışişleri Bakanı iken oturmaya başladığı konutu Cumhurbaşkanlığı döneminde de bırakmadı ve tüm görev süresi boyunca burada yaşadı. Gül’ün ayrılmasının ardından bir süre eşyalarını alması beklendi ve konutun boşalmasının ardından Erdoğan dün ilk kez kaldı. Erdoğan’ın ilk konuğu da Başbakan Ahmet Davutoğlu oldu. Erdoğan dün gece saat 24.00’de Davutoğlu’nu konuta çağırdı ve burada yaklaşık 45 dakika görüştü. Görüşmede Davutoğlu’nun Erdoğan’a, Türkiye’nin koalisyona verebileceği katkılar konusunda bilgi verdiği öğrenildi.

GEÇİCİ OLACAK

Konut, Çankaya Köşkü’ne 100 metre, Başbakanlık Resmi Konutu ile de kapı komşusu. Dışişleri Konutu’ndan Başbakanlık Resmi Konutu’na da geçiş bulunuyor. Erdoğan Dışişleri Konutu’na taşınsa da bu konaklamanın kısa süreli olacağı söyleniyor. Erdoğan çifti için Söğütözü’ndeki yeni Cumhurbaşkanlığı kampüsü içinde inşaatı devam eden bir konut yapıldığı ve tamamlanınca çiftin buraya taşınacağı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Erdoğan Gül Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

hasan tahsin:

tabi geçici olacak Atatürk orman çiftliği tarumar edilerek saray yapılıyor. mahkeme kararına rağmen. . . TAYYİPİSTAN EMİRİ EL TAYYİPE SARAY YAKIŞIR. . .

2
52
yanıtYanıtla
HALKMEN:

REİSİN TAKIMI DOĞALGAZA  GEÇİRMİŞ, HAYIRLI UĞURLU OLSUN, GERÇİ ONA DOKUNMAZ ONCA AYAKKABI KUTUSU BUGÜNLER İÇİN VARDI

9
43
yanıtYanıtla
ERDOĞANA GÜVEN KALMADI:

BORSADA TÜRK MİLLETİ ENDEKS YÜKSELDİĞİ HALDE YANİ SENİN AYAKTA KALMAN İÇİN EKONOMİ İYİ GÖZÜKMELİ ENDEKSTE YÜKSELMELİYDİ HERŞEY İSTENİLDİĞİ GİBİ AYARLANDI SENDE 3 DÖNEM AYAKTA KALDIN. PEKİ SOYGUN TEZGAHI ŞEBEKESİ YOKTUTDA SENİ AYAKTA TUTAN GÜÇLERLE SENİN KARŞILIKLI PASLAŞMAN BESLEMEN DEVLETİ MİLLETİ PEŞKEŞ ÇEKTİRMEN YOKTUDA BORSADA SOYGUN TEZGAHLARI KURLMADIDA ENDEKS 2002 DEN HU GÜNE 7 KAT ARTTI NEDEN TÜRK MİLLETİNİN PARALARI DEĞİŞİK HİSSELERDE DEĞİŞİK SENARYOLARLA SOYULDU. ASYABANK AYRI DERT, GOLDAŞ AYRI, FENİŞ AYIR, DOĞAN HOLDİNGDE APAYRI SENARYO, IŞIKLAR DERSEN BEDELLİ ARTIRA ARTIRA MİLLETİ SOYDU ENSONDA BİRLEŞME OYUNU İLE SOYACAK. SİZ NASIL BİR ŞEREF TAŞIYORSUNUZ?YÜZÜNÜZDE KIZARMADA YOK

13
27
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

verdigi hizmetleriyle hak ediyor insallah gelecekte liderlerimiz recep tayyip erdogan babamiz gibi caliskan ve atiskan olur

20
14
yanıtYanıtla
KARTAL KAAN:

ÇOK İYİ OLMUŞ ÇANKAYAYA YAKIŞMIYORDU ZATEN. . .

8
18
yanıtYanıtla
46:

güle güle otursun reis

14
12
yanıtYanıtla
ipimilen guşşam:

Allah belanı versin

9
16
yanıtYanıtla
erdem:

babana once versin seni gibi evlat edindigi icin

yanıt0
yanıt0
Müge uysal:

Güle güle otursun sayın cumhurbaşkanım:)

3
14
yanıtYanıtla
YUH SANA:

VAY YALAKA VAY

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title