Haberler

"Erdoğan: Demokratikleşme Paketini 30 Eylül'de Açıklayacağız" Haberine Ek

Bazı açılış ve ziyaretler için Malatya'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, işadamı Ahmet Çalık'ın babası Mahmut Çalık tarafından Yakınca Beldesi'ne yaptırılan Anadolu lisesinin açılışına katıldı.

Bazı açılış ve ziyaretler için Malatya'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, işadamı Ahmet Çalık'ın babası Mahmut Çalık tarafından Yakınca Beldesi'ne yaptırılan Anadolu lisesinin açılışına katıldı. Toplu açılış töreni sonrası gerçekleştirilen okul açılışına Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ta katıldı. Sağanak yağış nedeniyle okul önündeki tören iptal edilirken, açılışı yapan Başbakan Erdoğan daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere satranç takımı hediye eden Başbakan Erdoğan'a öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Çalık Malatya Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title