Haberler

Erdoğan'dan Olaylı Diyarbakır Maçına Yorum: Bu Mudur Barış

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Diyarbakırspor ile Denizlispor arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçla ilgili "Bu mudur demokrasi bu mudur barış." ifadesini kullandı.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Bosna Herkes'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Diyarbakırspor ile Denizlispor arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçla alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BU MUDUR DEMOKRASİ BU MUDUR BARIŞ"

Konuyla alakalı düşüncelerini dile getiren Erdoğan, "Diyarbakır'da bir Diyarbakırspor Denizlispor maçı oynanıyor. Denizli penaltı kazanıp gol atıyor. Bundan sonra bütün tribünler sahaya saldırıyor ve Denizli ile hakemler son anda kurtuluyor. Diyarbakırspor ligden çekildiğini açıklıyor ve bölgesel lig kuralım çağrısı yapılıyor. Bu mudur demokrasi bu mudur barış. Futbola bu iş karıştığı zaman buradan zor çıkılır diye düşünüyorum. Biz suhulet içinde bu seçim kampanyasının sürmesi için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakırspor Denizlispor Saraybosna Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (126)

Güney doğumobilWeb@haberler.com:

Diyarbakır mardin batman siirt muş van hakkari şırnak urfa bitlis ığdır kars ağrı ardahan erzurum elazığ ve tüm doğu ve tüm güney doğu ve tüm haksızlığa uğrayan güzel umutlu illerin ilçelerin takımları kurun kendinize bir lig bu bozuk yanlı çarkın içinenden çıkın sizi ezip un etmekten başka birşey yapmıyorlar üstelik tepki gösterdiğiniz an sizi haksız buluyorlar. Uysak koyun olunca başınızı da eğeceklerini sanıyorlar boş verin gitsin siz tertemiz bir lig kurun yazık olmasın bulgur bulgur terinize umutlarınıza hayallerinize emeğinize.

31
35
yanıtYanıtla
kin ve savaş partisi Hdp:

sözde barış ve demokrasi özde savaş kin ve nefret partisi Hdp.

8
54
yanıtYanıtla
siverekli:

peki sayın cumhur başkanı hiç kendi kendinize sordunuz mu neden sabancı ve neden hep dogu takımı hep karşıkarşıya geliyor dıye urfa trabzon maçı 2012 2013 sezonunda d. bakırın küme düşmesi son olarakta hiç alakası olmayan penaltının verılmesı bumudur adalet sayın cumhur başkanı????

39
2
yanıtYanıtla
ayrımcılık:

gs fb maçlarında bunun yüz katı olaylar oluyo bjk bursa maçlarında heryeri yakıp yıktılar olaylar oldu hergün mutlaka birçok ligde kavgalra oluyo yuh diyorum size sırf ırkçılık adına karalama yapıyolar bu mudur barış deniyor o zaman bu mudur insanlık diyorum ben de ne alakası var yani işte ayrımcılık budur işte avrupanın yaptıkları çifte sdandart diyosunuz aynısını kendiniz yapıyorsunuz

29
1
yanıtYanıtla
Güney doğumobilWeb@haberler.com:

Yokmu yahu bir denizlili yiğit çıksın desin haksızlık yapıldı yokmu

27
1
yanıtYanıtla
İ:

BENCEDE KURSUNLAR DOĞUNUN HİÇBİRŞEYİNİ BATIDA İSTEMİYORUM. . .

9
16
yanıtYanıtla
cvpmobilWeb@haberler.com:

Taviz verdin birde konusuyor musun senin yuzunden bunlar boyle oldu.

6
18
yanıtYanıtla
KURDO:

EN MANTIKLISI LİG YAPISI DEĞİŞMELİ 7 BÖLGEDE 7 LİG OLMALI.

22
2
yanıtYanıtla
muhtar06:

çok iyi olmuş Türkiye''dende çekilsinler

2
21
yanıtYanıtla
ilkermobilWeb@haberler.com:

Ulan hdp oy almasin diye atmadigin takla yok

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title