Haberler

Erdoğan'dan Bursa'da Miting Gibi Toplu Açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Bursa’da toplu açılış yapıp halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Bursa'da toplu açılış yapıp halka hitap edecek. Erdoğan'ın Bursa ziyaretinde halka hitap edeceği Atatürk Caddesi trafiğe kapanırken, İpekböceği de çalışmayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Şubat Cuma günü Bursa ziyaretinin programı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulucami'de cuma namazını kıldıktan sonra Atatürk Caddesi'ndeki platformda halka hitap edecek ve 50 yatırımı hizmete açacak. Tarihi buluşmanın yaşandığı gün Atatürk Caddesi trafiğe kapatılırken, İpekböceği de çalışmayacak. Ulaşımdan çevreye, spordan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda Bursa'yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir devreye alan Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve yaklaşık 186 milyon TL'ye mal olan 23 ayrı yatırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete alınacak. Teleferik oteller bölgesi hattı, restorasyonu tamamlanan Bursa Kalesi doğu surları, Tophane meydanı ve Okçu Baba Türbesi restorasyon ve çevre düzenlemesi, restorasyonu tamamlanan Kapalı Çarşı, Ayvalıdere üzerindeki iki köprü, Doğu Atıksu Arıtma Kolektörü, Hacıvat ve İsmetiye Dereleri ıslah ve çevre düzenlemesi, Altıntaş, Dereköy ve Harmancık spor sahaları, 100. Yıl ve Millet Mahallesi spor tesisleri, Vahide Aktuğ ve Lütfi Banuşoğlu okulu spor salonları, Hüdavendigar Parkı yüzme havuzu, 29 adet park, Selimiye ve Tatarlar Camii çevre düzenlemeleri, içme suyundan ve güneş enerjisinden elektrik üretim tesisleri toplu açılış töreni ile hizmete alınmış olacak.

Bursa'da Cumhurbaşkanı Perecep Tayyip Erdoğan'ı en güzel şekilde ağırlamak için bütün kurum ve kuruluşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Erdoğan'ın cuma namazını Ulucami'de kıldıktan sonra tarihi binada Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edeceğini ve 14.00'te Atatürk Caddesi'nde kurulacak platformda halka hitap edeceğini söyledi. Altepe, "Cuma günü Cumhurbaşkanımız saat 11.00'de Yenişehir Hava Alanına inecek. Daha sonra Ulucami'de vatandaşlarla beraber cuma namazını eda edecek. Namaz sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarihi binayı ziyaret edecek. Ardından meydanda toplanan halkımıza Heykel'de Atatürk Caddesi'nde halkımıza hitap edecek. Hitap sonrasında 23 kalemde 50 proje başta olmak üzere, Cumhurbaşkanımızın da önem verdiği başta yeni teleferik projesi, Ankara yolundaki köprüler, Hüdavendigar olimpik havuzu, spor salonları, arıtma tesisleri, enerji tesisleri ve 32 parkın açılışı toplu şekilde gerçekleştirilecek. Daha sonra yürüyerek Bursa Valiliği'ni ziyaret edecek. Valilik ziyaretinden sonra saat 16.00'da Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde Roman Konfederasyonu'nun düzenlediği ödül törenine katılacak. Akşam 18.00'de ise Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın yemeğinde iş adamlarıyla bir araya gelecek" dedi.

Bursa halkından özür dileyen Altepe, "Cumhurbaşkanımıza yakışır buluşma olacak. Bölgede geceden itibaren yarın program bitimine kadar Atatürk Caddesi trafiğe kapatılacak. Gece orada düzenlemeler olacak. Mitingin bitiminden sonra saat 4 gibi trafik normale dönecek. Bir miktar sıkıntı olacak. Bütün Bursa halkından özür diliyoruz. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak ve güzel organizasyon için bu fedakarlığı da yapmış oluyoruz. Hemşerilerimizden anlayış bekliyoruz. Bursalılar Cumhurbaşkanımızı seviyorlar. Onun da hassasiyeti var. Bursa yüzde 55 oy vererek bu desteğini en güzel şekilde gösterdi. En güzel ev sahipliğini yapmak için bütün Bursalıları Ulucami önüne bekliyoruz" dedi.

373 MİLYON LİRALIK YATIRIMLAR HİZMETE AÇILACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Erdoğan'ın sadece 186 milyon TL'si Büyükşehir'e ait olan toplam 373 milyon TL'lik yatırımları hizmete açacağını söyledi. Altepe, "Yıldırım Belediyesi'ne ait 7 milyonluk 7 proje, Gemlik Belediyesi'ne ait iki proje, Gürsu Belediyesi'ne ait 2 milyon liralık proje, Orhaneli Belediyesi'ne ait 4 proje. Osmangazi Belediyesi'ne ait 15 milyon liralık 5 proje, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait 3 milyonluk proje. Gıda Tarım Müdürlüğüne ait 5 milyonluk proje Meteoroloji Müdürlüğüne ait 5,5 milyonluk proje, PTT Başmüdürlüğüne ait 7 milyon liralık proje, kırsal kalkınmaya 68 milyon liralık yatırım. Vakıflara 1,4 milyonluk iki proje, İzleme Koordinasyon Başkanlığı'nın 51 milyon tutan 27 projesi Cumhurbaşkanımız tarafından açılacak. Uzun yıllar sonra burada böyle bir miting olacak" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Caddesi Recep Altepe Tophane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title