Haberler

Erdoğan: Ya Kabul Edecekler Ya Yok Olacaklar

Güncelleme:

Yargıda tahliye krizi hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya bu devletin varlığını kabul edecekler ya da yok olacaklar." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt dönüşü gazetecilere önemli açıklamalar yaptı, tahliye kriziyle ilgili sert mesajlar verdi: "Bu yapının adamı olduğu tespit edilenler açığa alınacak. Ya bu devletin varlığını kabul edecekler ya yok olacaklar. MGK'dan sonra kararlarımız çok farklı devam edecek."

Erdoğan çözüm süreci ile ilgili yaptığı açıklamada ise "Karşı karşıya durulan bir masa yok. Kürt sorunu ifadesini kullanmak ayrımcılık olur. Oturulan bir masa devletin çöküşü olur." ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

TAHLİYE KRİZİ

"Bu yapının adamı olduğu tespit edilenler açığa alınacak. Ya bu devletin varlığını kabul edecekler ya yok olacaklar. MGK'dan sonra kararlarımız çok farklı devam edecek."

ÇÖZÜM SÜRECİ

"Kürt sorunu var demek artık ayrımcılıktır. Kürt sorunu, bizzat Kürt sorunu vardır diyenlerden kaynaklanıyor. Ülkemizde artık bir Kürt sorunu yoktur. Zaman zaman taraflar diyorlar, sen kim oluyorsun da taraf diyorsun. Bu ülkede devlet vardır. Karşı karşıya oturulan bir masa olması devletin çöktüğü anlamına gelir. Devlet silah bırakmaz, terörist silah taşırsa devlet de gereğini yapar. İç güvenlik konusunun hassas olmasının sebebi de budur. HDP illegal yollarla işimizi sıkıntıya soktu."

EKREM DUMANLI

"Diyarbakır Belediyesi'ne arkadan giriyor. Niye arka kapıdan giriyorsun, demek ki burada bir şey var. Hayatta bir araya gelemeyenlerin şimdi gelmesi ilginç."

KPSS

"Haksız yere memur olanlardan maaşların geri alınması düşünülebilir."

1 MAYIS KUTLAMALARI

"İlla Taksim dersen bu, aracın tekerine çomak sokmaktır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kuveyt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (558)

heval:

sayın selahattin demirtaş bunun pisikolojisini gerçekten bozmuş. . .

125
47
yanıtYanıtla
garaMobil-ANDROID:

gıvırma lan. sırf bu yüzden oyum M H P ye.

122
37
yanıtYanıtla
yar:

oylar hdp kardeşlik için

32
95
yanıtYanıtla
AvrupalimobilWeb@haberler.com:

Avrupada yasayan bir turk vatandasi olarak yazmak istedim, Turkiye evet bir musliman ulke , peki neden herkes muslumanligi kullanarak para kazanmak istiyor, kuran-i kerimde yazmiyormu mahser gunu geldiginde herkes kendi hesabini vercek diye Sizler daha neyin pesindesiniz akp- chp - mhp dusunuyorsunuz Parti degil ulkeyi duzeltecek adami secin. Bu adam 2002 den beri duzeltemediyse Niye hala savunuyorsunuz Turku turke kirdiriyorlar muslimanlar bir olmus turkler bil olmus barisin kendinizle herkesin namazi, zinasi kendisine. Masaya oturmakmi diyor ama osloda devretin en guvenlik bakani masaya oturdugunu unutuyorsunuz. Turk, Kurt , musliman alevisi sunnisi 1000 senedir birlikte yasamis sizler daha neyin kafasini yasiyorsunuz. Birakin artik din uzerinden para kazanmayi buda haramdir unutmayin ulkenin basina hiristiyan bir parti gelsin ama ulkeyi duzeltsin Merak etme cenabi Allah senin kalbini biliyor

108
18
yanıtYanıtla
GsMobil-IOS:

Hdp nasıl aklını almışsa bunun ..

90
29
yanıtYanıtla
LA-MERSİYE:

Anlaşıldı AKP gidiyor abi, oylar eridikçe daha düne kadar masalar kurulup karşılıklı müzakerelerin yapıldığı bir ortamdan masa falan yok ortamına bir anda sıçradık ve ben barış sürecinin mimarıyım dediği bir söylemden buraya ne çabuk geldi inanılır gibi değil, ya yazık bana 12 yıl süreyle bunlara oy verdim, önceden de bana çevremdekiler bunlar sürekli laf kalabalığı yapıyor gözünüzü boyuyorlar diyorlardı ben inanmıyodum, demekki sihirli rüyadaymışım şimdi çok iyi anlıyorum yanlışlıkları ve konuşmalardaki çelişkilerini

98
20
yanıtYanıtla
KUVAYI MILLLIYEmobilWeb@haberler.com:

Yorumlar yaparken dikkatli olun......kapiniz calinir birbakarsiniz karsinizda polis.....cumhuru elestirdiginiz icin hoooopppp hapise.benden soylemesi....halkin ustundeki olu topraginin kalkmasindan rahatsiz olanlar var.

85
12
yanıtYanıtla
ali cicek:

acik ve net söylüyorum simdiye kadar, kürtler icin en basda cüzülmesi gereken sorunun kürt soru oldugu acik oldugu kadarda, türkler icinde en büyük sorunun pkk-nin silah birakmasiydi. mesele simdi öyle deyildir. simdi her iki taraf icinde en büyük sorunun akp arti erdogandir ve en basda giderilmesi gereken sorunun bu oldugu her gecen gün ortaya acik acik cikmaktadir. bakin en bariz bir örnek vereyim, ekrem dumanli (hic sevmem) eger millete ve devlete ihanet icerisindeyse? neden tutuklanmiyor? eger deyilse? kisanaklan görüsmesi sizi neden haratsiz ediyor? hani hdp türkiye partisi deyildi ya? oylar hdp yeee. cüzüm hdp dedir

34
62
yanıtYanıtla
BARİŞmobilWeb@haberler.com:

TC dağlarında TSK harici silahlı vatansizlara yer yok...

91
5
yanıtYanıtla
ArifmobilWeb@haberler.com:

Ya birgunde sus ne olursun Allah askina

68
26
yanıtYanıtla
Tüm 558 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title