Haberler

Erdoğan: Bunun Cezasını Bedelini Ödeyecekler

Güncelleme:

30 Ağustos Resepsiyonu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör olaylarına değinerek, "Bunun cezasının bedelini ödeyecekler" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Teyyip Erdoğan, 30 Ağustos Resepsiyonu'nda gazetecilere açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Bu ülke birkaç çapulcunun, teröristin at oynatacağı ülke değil. Bunun cezasını, bedelini ödeyecekler" açıklamasında bulundu. Erdoğan, bölücü terör örgütünü kastederek, "Ya silahlarını gömecekler, ya da bu ülkeyi terk edecekler." dedi.

TÜRKEŞ'İN BAKANLIĞI

Erdoğan'ın açıklamalırından dikkat çeken bölümler şöyle; Türkeş teklifi kabul etmiştir. Daha doğal bir şey olamaz. 1 Kasım seçimlerinden temennimiz odur ki milletimiz, bu süreçte yaşadıklarımızı bizlere yaşatmayacak bir kararı verir ve bu kararla da Türkiye, 2016 yılına girmiş olur. Bu partiye tavrın varsa o zaman gel elini taşın altına koy. Seçim güvenliği noktasında hükümetimiz, silahlı kuvvetleri olsun, İçişleri Bakanlığı olsun, her şeyiyle bütün tedbirlerini almak suretiyle en az hasarla atlatacağına inanıyorum.

"7 HAZİRAN'DA YAŞANANLAR, 1 HAZİRAN'DA YAŞANMAYACAK"

İnşallah seçim güvenliği içerisinde öyle zannediyorum ki 7 Haziran'da yaşananlar 1 Kasım'da yaşanmayacaktır.

SEÇİMLERDE TAŞIMALI SİSTEM OLUR MU?

Seçimlerde Taşımalı sistem için Anayasa değişikliği gerekiyor. Anayasa değişikliği yapılmadığı sürece taşımalı sisteme geçemezsiniz. Zannediliyor ki YSK bir karar alacak, bu iş olacak. Hayır, olmuyor.

HDP'NİN SİLAH BIRAKMA ÇAĞRISI

Ben bunları samimi bulmuyorum. Bunlar biliyorsunuz 7 Haziran öncesinde de vardı. Seçimden sonra 80 milletvekili almışsın, daha iyi, objektif olması gerekirken ne oldu Seçimden sonra çok daha berbat, kötü oldu. Parlamentoya dönecekleri yerde bunlar parlamentoya değil tam aksine dağa taşeronluk yapmaya başladılar.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Politika Haberler

500

Yorumlar (412)

Gurbetci:

Sen hic susma hep konus yoksa bu millet umutsuzluga kapiliyor!!! Yolun acik omrun uzun olsun bas komutan :))) isterseniz 1001 unlike yapin coktaa tinnn!!! sana komutan 41 kere masallah :)

312
128
yanıtYanıtla
Turk:

legosas ermeni dölümüsün yoksa ingiliz uşağımı sizin başkomutanınız ülkeyi sattı bizim ki geri alma yolunda ilerliyor zorunuza gidiyor tabi türklerin uykudan uyanması türklerin dünyaya hükmedeceği gün yakındır ve o gün geldiğinde senin gibi soysuzların kaçacak yeri olmayacak

yanıt29
yanıt17
21:

SeniYineBaşkanYaptırmayacağız

351
35
yanıtYanıtla
Imparator Şakir:

100 yılda bir gelen lider Sayın Erdoğandır. Kişiliği dürüstlugu samimiyeti örnek ailesi ve aile yaşamı ile siyasete ve ülkeye yeni soluk olmuştur. Kiymetini bilelim yipratmayalim ki hizmet etsin milletine ve ummetine.

57
297
yanıtYanıtla
ridvan kerimoglu:

bildim bileli bedel ödeyecekler baska sonuc hic kusura bakma sayin diktatör ne silah gömülecek bedel ödenecek bu dava sonuna kadar böyle devam edecek ya adam gibi masaya oturulacak hersey saray koltuklar menfaat icin olmuyacak insanca anlasmaya varilacak ya da türkiye suriye irak gibi olucak ölümse ölümü her gün tadiyor kürtler bunlar asildi hersey denendi kürtlerin üzerinden basarilmadi basarilamayacak bu ülkede rahat yasanilmayacak bunu herkes aklinin bir kösesine eklesin özellikle irkcilar

83
208
yanıtYanıtla
kürt:

Yaşasın akp . Yaşasın reis

119
154
yanıtYanıtla
Bilalbilo:

Bunların bedelini sen de ödeyeceksin tayyipliğim çok az kaldı

46
187
yanıtYanıtla
AAA:

SAHTE EKSİ BEĞENİ.....

yanıt7
yanıt2
42:

İnşallah herşey düzelir tayip erdoğan sana güveniyoruz bizleri utandırma sonuna kadar akp liyiz seni çekemeyenleri çatlat bu vatanı koru inşallah 1 kasımda akp kazanır.

66
159
yanıtYanıtla
Konyalı:

Seninleyiz baskanım.sen bizim umudumuzsun

34
187
yanıtYanıtla
Tüm 412 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title