Haberler

Erdoğan Belçika Başbakanı'nı Fena Bozmuş

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Erdoğan, Belçika Kralı'yla konuştuğu sırada araya giren Belçika Başbakanı'na Fehriye Erdal'ı hatırlatarak sert bir cevap verdiğini anlattı.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve eski Kültür Bakanı Yalçın Topçu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili etkileyici bir anısını anlattı.

Topçu, liderlerin bulunduğu masada Belçika Kralı'yla konuştuğu sırada araya giren Belçika Başbakanı Charles Michel'e Erdoğan'ın, Fehriye Erdal'ı hatırlatarak sert bir cevap verdiğini belirtti.

AB BİR ÜLKEYE 400 MİLYAR DOLAR YARDIM ETTİ!

"Cumhurbaşkanı'nın meydan okumalarını One Minute çıkışından biliyoruz ama bu yaptığı eleştirileri yurt dışı gezilerinde muhataplarına da bu tonda ve sertlikte iletiyor mu" sorusuna cevaben bir anısını Yeni Akit gazetesindeki söyleşisinde anlatan Yalçın Topçu şöyle konuştu:

Belçika'da yaptığımız bir ziyareti anlatayım size. 12 kişilik bir masada herkes muhatabıyla oturuyor. Cumhurbaşkanımız Majeste Kral'a "Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörün her türlüsüyle mücadele ediyor. Terör artık küresel bir noktaya geldi. Bütün başkentler için bir tehdit. Ben bununla bütün gücümle uğraşıyorum ve dostlarımızdan yardım bekliyorum. Suriye sınırında güvenli bir bölge oluşturalım. O insanlar medeniyet değerlerine göre konutlarda oturabilirler. Türkiye burada çok ileri, siz de ilerisiniz. AB bir ülkeye 400 milyar dolar yardım etti, bunu biliyorum. Biz bu insanları medeniyet değerlerine göre insanca olanaklarla yaşatabilir, okutabiliriz. Benim ülkemde 600 bin eğitim çağında mülteci var" dedi.

AÇIK AÇIK SÖYLEDİ

Kral cevap vermeden Belçika Başbakanı "biz yardımcıyız, destek oluyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı döndü ve "Biliyorum, Fehriye Erdal benim ülkemde çok önemli bir işadamını katletti. Onu nasıl buharlaştırdığınızı biliyorum" dedi.

Bundan daha sert bir eleştiri olabilir mi? Sayın Cumhurbaşkanı sözünü sakınmadan, gerektiği yerde herkese gereken cevabı veriyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yalçın Topçu Belçika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

AllMobil-IOS:

Büyüklük büyükkkkkk Ada'm be

0
0
yanıtYanıtla
xMobil-IOS:

Boyuna kurban

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title