Haberler

Erdil Genel Klasmanda 5.Sırasını Koruyor

Güncelleme:

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası'nda final heyecanı cumartesi günü yaşanacak.

Lena Aylin Erdil Genel Klasmanda 5.sırasını koruyor.

27 Ağustos Pazartesi günü 30 ülkeden 64 erkek 26 kadın sporcunun katılımı ile başlayan Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Şampiyona'sında sona yaklaşıldı.

Toplam 55.000 Euro ödül için çekişme artarken Alaçatı'nın muhteşem rüzgarında 8 yarış serisi tamamlandı. Erkeklerde 49.9 deniz mili (70 km) ile Dünya Hız rekortmeni olan Fransız Antoine Albeau liderliğini sürdürürken, Kadınlarda büyük bir çıkış yapan geçen yılın Dünya Şampiyonu Aruba'lı Sarah Quita Offringa liderliği ele geçirdi.

Türk sporcularımız zorlu rakipleri arasında mücadeleye devam ederken 8 yarış sonrasında, Lena Erdil Genel Klasmandaki 5. Sırada yer alıyor. Çağla Kubat 7. Sırada yer alırken genç yetenek Fulya Ünlü 10. Sırada yer alıyor.

Erkekler kategorisinde ise Türk sporcularımız büyük bir çıkış gösteremezken , 8 yarış sonunda Bora Kozanoğlu 27. Sıraya yükseldi. Emirhan Kolburan ise 36. Sırada yer alıyor.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası 1 Eylül Cumartesi günü saat 17:30 da yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

19 Nisan'da İtalya'da başlayan Erkeklerde 7 ayak'lı Dünya Kupası'nın 5. Ayağı Alaçatı'da gerçekleşirken, 4 ayaklı Kadın yarışlarının Dünya Şampiyonları Alaçatı yarışlarından sonra Vietnam'da belirlenecek.

Festival bünyesinde izleyiciler, efsanevi windsurfçülerinin yarışlarını takip ederken yarış merkezinde düzenlenecek farklı aktivitelerle yazın en güzel anlarını yaşayacaklar.

Co-sponsor Amarok Volkswagen Pick Up sporcuların güvenli bir şekilde taşınmasının yanı sıra aktivite alanında gerçekleştireceği test sürüşleri ve 31 Ağustos Cuma akşamı DJ Hüseyin Karadayı eşliğindeki Amarok SundWave Party ile hem seyircilere hem de sporculara farklı bir tecrübe yaşatacak.

Evsahibi Port Alaçatı tarafından mendirek üzerinde oluşturulacak tribün ile izleyiciler yarışları keyifle izleme olanağına sahip olacak.

Medya sponsoru POWER FM hafta boyunca ünlü DJ'ler ile müzik ziyafeti çekerken Power Garage TV sanatçıları da Festivalin unutulmaz sesleri olacak.

Yarış görüntüleri hergün SKY TÜRK ekranlarından Türkiye ile buluşacak.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası özel video çekimleri ve canlı yayınları ile www.pwaworldtour.com web sitesinden takip edilebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lena Aylin Erdil Alaçatı Pegasus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title