Haberler

Erciyesspor'dan, Kayserispor'a Anlamlı Ziyaret

Erciyesspor'dan, Kayserispor'a anlamlı ziyaret Bu sezon Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Kayseri Erciyesspor'un Onursal Başkanı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, PTT 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lig'e çıkan Kayserispor'un yeni yönetimini ziyaret etti.

Erciyesspor'dan, Kayserispor'a anlamlı ziyaret

Bu sezon Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Kayseri Erciyesspor'un Onursal Başkanı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, PTT 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lig'e çıkan Kayserispor'un yeni yönetimini ziyaret etti.

Kayserispor'un Karpuzatan'da bulunan tesislerine gelen Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı, Kayserispor Başkanı Hilmi Derinel ve Yönetim Kurulu üyeleri, kapıda karşıladı. Ziyarette konuşan Büyükkılıç, Kayserispor ve Erciyesspor, bu şehrin iki önemli değeri. Kayserisporumuz, geçtiğimiz sezon büyük bir başarı sergiledi ve Süper Lig'e yeniden çıktı. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Erciyesspor da birtakım talihsizlikler sonucu Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düştü. Her iki takımımız da bizim gözbebeğimizdir ve Kayseri'ye çok önemli kazanımlar sağlamışlardır. Bundan sonra da kazandırmaya devam edeceklerdir. Mehmet Özhaseki başkanımız, şehrimize çok güzel bir stat kazandırdı ve bu stadın Süper Lig maçlarına ev sahipliği yapması da çok önemlidir. Bir önceki sezon Kayserispor Süper Lig'de mücadele ediyordu, onlar küme düştüler ancak bu sefer de Erciyesspor Süper Lig'de mücadele etti. Her zaman Kayseri olarak Süper Lig'de bir takımımız bulunuyor. Takımlarımızın başarısı sürmeli ve bizler de takımlarımızla bu futbol heyecanını yaşamalıyız. Kayserispor'un yeni yönetimi de görevine başladı. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Kulüplerde yöneticilik, fedakarlık ister. Bu fedakarlığı gösteren arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum dedi.

Kayserispor Başkanı Hilmi Derinel de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bizler Kayseri'de her biri kendi alanlarında başarılı olmuş insanlar olarak bir araya geldik ve Kayserispor'un başarısını daha yukarılara çıkarmak için yola çıktık. Bizler, 25 kişilik yönetimimizi oluşturduk, ilk toplantımızı da yurtdışında bulunan 2 arkadaşımızın eksikliğinde 23 kişi olarak yaptık. Çok keyifli bir toplantı oldu ve herkes bu işin bir ucundan tutacağını gösterdi. Daha görev dağılımı yapılmadan, arkadaşlarımız ne gibi katkı sağlayacaklarını ifade ettiler ve biz de görev dağılımlarımızı bu şekilde yaptık. Hedefimiz, Kayserispor'un başarı çizgisini yükseltmek. Biz bu çalışmaları yaparken de taraftarlarımızdan ve Kayserimizden destek bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar, her zaman yanımızda olsunlar diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Memduh Büyükkılıç Kayserispor Melikgazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title