Haberler

Erbaaspor'a Yeni Yönetim

Erbaaspor Kulübü Başkanlığı’na, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Uzun seçildi.

Erbaaspor Kulübü Başkanlığı'na, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Uzun seçildi.

Tokat Amatör Küme'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e katılmaya hak kazanan Erbaaspor olağanüstü kongreye gitti. Belediyesi meclis salonunda Erbaaspor Başkanı Yusuf Yaylacının yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığına Erbaa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yavuz Önal seçildi. Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından seçime geçildi. Seçime Erbaa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Uzun ve Erbaaspor eski başkanı Yusuf Yaylacı'nın listeleri katıldı. Bir kulüp üyesinin oylamanın açık oylama usulüyle yapılmasını talep ettiği seçimde, oy çokluğu ile seçimin açık oylama yöntemiyle yapılması kararlaştırıldı. Bu sonucun ardından Erbaaspor eski Başkanı Yusuf Yaylacı divana sunduğu yönetim listesini çektiğini açıkladı. Yapılan oylama sonucu Erbaaspor yönetimine Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Uzun'un listesi seçildi.

Erbaaspor Kulübü Başkanı olarak seçilen Bülent Uzun, konuşmasında Erbaaspor'a emek veren herkese teşekkür ederek, "Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Erbaa Belediye Başkanımızın bir vaadi vardı. 5 yılda Erbaaspor'u ikinci lige çıkaracağız. Bu yolda kararlılıkla yürüyoruz. Bir yılda Erbaaspor'u amatör'den BAL'a çıkarttık yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır."dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Uzun Tokat Erbaa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title