Haberler

Erbaa'da Halı Saha İşletmecilerinden Örnek Davranış

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde yaklaşık 1 ay önce etkili olan yoğun kar yağışı ardından Hamza Yılmaz'a ait halı sahanın çatısı üzerinde biriken kar nedeniyle yıkıldı.

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde yaklaşık 1 ay önce etkili olan yoğun kar yağışı ardından Hamza Yılmaz'a ait halı sahanın çatısı üzerinde biriken kar nedeniyle yıkıldı. İlçede halı saha işleten 3 esnaf düzenlenen turnuvadan elde edilen gelirleri çatısı yıkılan halı sahaya yardım için bağışladı.

Erbaa Belediyesi 2 Ocak'ta kendi birimleri arasında kaynaşmayı arttırmak amacıyla halı saha futbol turnuvası düzenledi. Belediye maçları Erbaa'da bulunan 4 halı sahada oynamak için halı saha işletmeleriyle anlaşma yaptı. Maçlar başladıktan sonra ilçede etkili olan kar yağışı sonucu Hamza Yılmaz'a ait halı sahanın çatısı üzerinde biriken kar nedeniyle çöktü. Maçlar geriye kalan 3 farklı halı sahada oynanarak tamamlandı. Müsabakalar sonrası diğer halı saha işletmecileri İsmail Erler, Murat Özkan ve Cumhur Akbay, Erbaa Belediyesinin düzenlediği turnuvadan elde ettikleri 2 bin 500 liralık geliri çatısı yıkılan halı sahanın sahibi Hamza Yılmaz'a bağışladı. Erbaa Belediyesi turnuva sonunda takım oyuncularına vermeyi planladığı şilt, plaket ve teşekkür belgelerini iptal ederek, halı saha sahibine destek verdi. İlçedeki diğer halı saha işletmecilerinden Cumhur Akbay, şöyle dedi:

"Hamza arkadaşımızın halı sahasında hasar oluşmuştu. Bütün halı sahacı arkadaşlarla oturup karar verdik. Nacizane bir yardımımız olsun istedik. Hamza arkadaşımızın bir eksiğini giderir diye düşündük. Biz de üzerimize düşeni böyle yapmayı uygun gördük. Onun da inşallah halı sahası en kısa zamanda faaliyete geçer."

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım çökme nedeni ile sıkıntıya düşen esnafa sağlanan katkının örnek olduğunu belirterek, "Diğer halı saha esnafımıza teşekkür ediyorum. Turnuva katılım bedeli olarak alınacak parayı arkadaşlarının zor durumda kalması sebebiyle ona yardım olarak veriyorlar" diye konuştu.

Hamza Yılmaz ise, duyarlı davranışları nedeni ile diğer esnaf arkadaşlarına teşekkür etti. - Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title