Haberler

Epson'dan Ofislere Özel Kampanya Başladı

Güncelleme:

Epson'un son kampanyasıyla; sadece Epson EB-1410Wİ etkileşimli toplantı odası sistemi bütçesine, ikili çözüm paketine sahip olmak şimdi mümkün

Etkileşimli toplantı odası sistemi Epson EB-1410Wİ alanlar, hepsi bir arada WorkForce PRO WP-4515 yazıcı kazanıyor. Stoklarla sınırlı kampanya ile iş sahipleri; projektör, yazıcı, tarayıcı ve fotokopiyi bir arada temin ederek avantaj sağlıyor. Sadece Epson EB-1410Wİ etkileşimli toplantı odası sistemi bütçesine, ikili çözüm paketine sahip olmak şimdi mümkün.

Dünya ve Türkiye'de projektör pazarı lideri olan Epson'un iş toplantıları için eksiksiz çözüm sunan EB-1410Wİ modeli, çok sayıda toplantı odası ekipmanı gereksinimini ortadan kaldırarak işletmelerin verimliliği arttırmasına ve kurulum maliyetlerini azaltmasına yardımcı oluyor.

Epson EB-1410Wİ, gelişmiş özellikleri sayesinde herhangi bir yüzeyi 100 inç genişliğinde etkileşimli bir ekrana dönüştürür, birçok çeşitli giriş kaynaklarından yansıtılan görüntü üzerine açıklamalar eklemesine olanak tanır.

Birlikte verilen etkileşimli kalemler ile kullanıcılar, bilgisayar yazılımıyla, fare ile olduğu gibi bir etkileşim kurar ve toplantı notları ekleyebilir. Toplantılar bittikten sonra, notlar kaydedilebilir, ofis ağlarında ve USB bellek çubuklarında paylaşılabilir ve ayrıca diğer kullanıcılara e-posta yoluyla gönderilebilir.

Akıllı sistem fiyatına bir de hepsi bir arada WorkForce PRO WP-4515 yazıcı eklendi
Stoklarla sınırlı kampanya dahilinde Epson EB-1410Wİ ile birlikte WorkForce PRO WP-4515 de geliyor. Birbirine bağlanabilen iki model sayesinde belgeleri doğrudan projektörle taramak ve toplantı notlarının çıktılarını almak mümkün.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Epson Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title