Haberler

Engin Altan Evlendi, Özge Özpirinçci Trend Topic Oldu

Güncelleme:

Engin Altan'ın Neslişah Alkoçlar ile düğün töreninin ardından eski nişanlısı Özge Özpirinçci, Twitter'da Türkiye'nin gündemi listesinde zirveye yerleşti.

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar dün akşam gerçekleşen düğün töreniyle birlikte hayatlarını birleştirdi. Türkiye’nin gündemi ise bir anda değişti ve Engin Altan’ın eski nişanlısı Özge Özpirinçci Twitter’da TT listesine birinci sıradan girdi.

ÖZGE'Yİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Engin Altan Düzyatan ile 5 yıldır birlikteliğin ardından nişanlanan ve bundan kısa bir süre sonra birlikte aldıkları ayrılma kararı ile yollarını ayıran Özge Özpirinçci’ye destek mesajları yağdı.

ÖZGE'YE DESTEK MESAJLARI

Serra Ceren : Ya Özge Özpirinçci gibi bir kızı bırakıp nasıl başkasıyla evlenirsin ya , şimdi Derine klibini izleyip acı çek İnşallah

Safostik : Düşünsenize o gelinliğin içinde Özge Özpirinçci ve Engin Altan Düzyatan merdivenlerden iniyorlar. Bir saniye ağlayacağım...

Nrjnt: Özge Özpirinçci sen üzülme arkandayız...

Damla: Özge ÖZpirinçci "kalkın nikahı basmaya gidiyoruz" dese, 1 dakika düşünmem giderim.

Elif: Herkes uyuduysa Özge Özpirinçci için ağlayacağım…

Kertenkelebek: Özge Özpirinçci bence tüm kızlar bir olup nikahı basmalıyız.

Gül Ayşe Bolun: Türk kızları seni unutmayacak Engin Altan Düzyatan sayende hepimiz ders aldık.



ÜZÜLEN KIZLARI Tİ'YE ALAN GRUP DA VARDI

Dürre Kayapınar : Bence 28.08.2014ten itibaren her yıl aynı gün Dünya Özge Özpirinçci Günü adı altında hüzne boğulmalıyız.

Nevîşahsınamünhasır: Bu gece bütün kızlar Özge Özpirinçci için üzülüyor en son böyle birlik olduğumuzda Sertap Erener Eurovision 1'incisi olmuştu.

Mert Sarıışık : Özge Özpirinçci'nin eski sevgilisi evlenmiş ama kadın buraya gelip aşk acısı çeken tweet'ler atmıyor... Bazı şeylerden ders çıkaralım. 5 yıldır birlikteliğin ardından nişanlanan ve bundan kısa bir süre sonra birlikte aldıkları ayrılma kararı ile yollarını ayıran Özge Özpirinçci'ye destek mesajları yağdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Neslişah Alkoçlar Özge Özpirinçci Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (8)

domateslerin düğünü):

Bu Neslişah mıdır nedir basit bir magazin programında gördüm muhabir Özge hanımla arkadaşça görüşebilirler mi diye sordu burnunu havaya dikti ve öyle bir şansı var mı dedi. . Oturmuş Engini anlatıyodu o an ıyy demiştim. Zaten kadın önceden evlenmiş ve 6 ay mı ne sürmüş. Böyle bir tiple evlendiği için Engine acıdım Engin gibi bi tipten kurtulduğu için Özgeye sevindim hayat işte her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. Özge yatıp kalkıp şükretmeli bu tipten kurtulduğu için:)

143
2
yanıtYanıtla
derya:

Sen emek verirsin, yıllarını geçirirsin sevdiğin insanla ama bir başkası patt diye gelir emeğinin, yıllarının üstüne yatar ki maalesefde kazanan onlar olur. Kahrolsun bağzı şeyler. .

48
9
yanıtYanıtla
atatürkçü kızddoruk@outlook.com:

bırak bu işleri devlet su işleri

yanıt0
yanıt0
Gülhas Çiçek:

Ben yakıştırmadam özge daha çok yakışıyordu

28
3
yanıtYanıtla
Aksakal:

Engin Altan Yancizen. . Yakinda bunu da cizer. . Kendine 5 yil kadinlik yapani cizen adam, yeniyi haydi haydi cizer. . Ozge kurtulmus, vesselam helva dagitip. . bol sadaka versin. . . hatta kurban kessin buyuk tehlike atlatmis bu adamla evlenmeyerek. .

12
0
yanıtYanıtla
Hadi İyisin yine:

Özge çoktan unutmuşa benziyor. İyi de yaptı böyle bir adam için değmez. Bunlardan çok piyasada hiç havalandırmamak lazım. Bu erkeklere prim vermeyin sonra zaten pişman oluyorlar da iş işten geçiyor işte. Ayrıca bu kalitesizliğini gördükten sonra Engin Altan sevgim tamamen bitti hiçbir işi de tutmuyor zaten ama üzülmesin sosyeteye damat gitti:)

7
0
yanıtYanıtla
ÖZGECİYİZ ):

Siz buna Engin Altan Düzyatan demişsiniz ama bu baya Engin Altan Kazıkatanmış Özge Allahın sevgili kuluymuşsun biz de değerli bir adam sanıyorduk tırt çıktı. Fakirleri doyur ne demişler Allah sevdiği kulunun kalbini sevdiği kuluyla birleştirirmiş. Bu adamla evlensen çocuk yapsan daha da kötü olurdu doyumsuz insan yine bırakır. Sen seni hak edeni zaten bulursun sonra da bol bol şükretmeye kalmış iş:)

5
0
yanıtYanıtla
galip:

imza

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title