Haberler

Engin Altan Düzyatan Başrolünde Oynadığı Filmin Galasına Gitmedi

Güncelleme:

Engin Altan Düzyatan başrolünde oynadığı 'Ve Panayır Köyden Gider' filminin galasına yurt dışı tatilinden dolayı katılamadı, yönetmen "Herkesin işi gücü var" dedi.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Cem Davran, Açelya Devrim Yılhan, İlyas Salman ve Meral Çetinkaya'nın oynadığı 'Ve Panayır Köyden Gider' filminin galası, önceki akşam Kanyon Cinemaximum'da yapıldı. Galaya filmin yönetmeni Mete Sözer, oyuncuları Cem Davran ve Açelya Devrim Yılhan katılırken, başrolü üstlenen Engin Altan Düzyatan ve İlyas Salman yurt dışına tatile gittiklerinden dolayı katılamadı.

"SIRA DIŞI BİR FİLM"

Gösterim öncesi gazetecilerin karşısında çıkan yönetmen Mete Sözer ve oyuncular, film hakkındaki merak edilenleri kısaca anlattı. Mete Sözer, "Türk sineması için sıra dışı bir film oldu, gerisi seyircilerin takdirine kaldı. İnşallah beğenirler'' dedi.

TÜRK SİNEMASINDA YENİ BİR PENCERE

Filmde rol alan bir diğer oyuncu olan Cem Davran, "Mete Türk Sineması'nda yeni bir pencere açtı. Aslında biz sadece oynayan ve onun hayalini yaşatanlar olduk. Bende tüm ekip gibi heyecanlıyım" dedi.

"HERKESİN İŞİ GÜCÜ VAR"

Başrolü üstlenen ve galaya katılmayan Engin Altan Düzyatan'ın, neden gelmediğini ise Mete Sözer açıkladı.

Yönetmen, "Herkesin işi gücü var, seyahatleri var. Bizde aramızda görmek isterdik, ama Engin'in önceden ayarlanmış bir seyahati vardı. Biliyorsunuz bu film yaklaşık 1.5 sene önce çekilmiş, dolayısıyla gala zamanını tutturmak zor oldu. Onlara da saygı duyuyorum'' diyerek konuya açıklık getirmiş oldu.

İşte o galadan fotoğraflar:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Meral Çetinkaya İlyas Salman Cem Davran Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (1)

Rahmet KazanımlarMobil-IOS:

Önemli bir film.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title