Haberler

Engelsiz Yaşam Merkezi, Engelleri Aşmaya Geliyor

Güncelleme:

Kula Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatla olan bağlantılarını güçlendirmek ve engelleri aşmaları için inşasına başladığı Engelsiz Yaşam Merkezi'nde sona yaklaştı.

Kula Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayata katılımlarını arttırmak amacıyla inşasına başladığı Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Zafer Kalkınma Ajansı'nın hibe desteği, Kula Ortopedik Spastik Engelli Çocukları Koruma ve Yardım Derneği'nin ortaklığı ve Kula Kaymakamlığı, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kula 80. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Kula 80.Yıl Spor Kulübü Derneği iştiraki ile yürütülen projenin kısa zaman içerisinde bitirilerek engelli vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

Merkezde yok yok

Kula'nın ilçe merkezinde yer alan Engelsiz Yaşam Merkezi, bin 600 metrekarelik bir alan üzerine inşa ediliyor. 826 bin 839 Türk Lirası'na mal olan merkezde; engelsiz yaşam parkı ve spor yerleri, yeşil alan ve sergi alanı ile birlikte engelli bireylerin ve ailelerinin faydalanabilecekleri açık ve kapalı kafeterya alanı bulunuyor.

Engelleri Aşıyoruz

Her vatandaşın ihtiyaçlarına uygun hizmet verdiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Vatandaşlarımıza hizmet için geldiğimiz bu makamda, tüm vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Engelli vatandaşlarımız da sokaklarda gezip, sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilmeli. Ne yazık ki Kula'da engelli vatandaşlarımız için böyle bir merkez yoktu. İnşallah yakın zamanda çok güzel bir merkezi engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title