Haberler

Engelliler, Motivasyon Yemeğinde Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Engelliler, motivasyon yemeğinde buluştu- Bennur Karaburun'un gelişi ve detayları- Bennur Karaburun'un konuşması Engelliler, motivasyon yemeğinde buluştu AK Parti'nin engelli Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, engelli insanların yaşadığı sorunların çözümü noktasında ciddi ilerlemeler kaydedildiğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Engelliler, motivasyon yemeğinde buluştu- Bennur Karaburun'un gelişi ve detayları- Bennur Karaburun'un konuşması Engelliler, motivasyon yemeğinde buluştu AK Parti'nin engelli Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, engelli insanların yaşadığı sorunların çözümü noktasında ciddi ilerlemeler kaydedildiğini söyledi. AK Parti Ankara İl Başkanlığınca engellilere yönelik, Altınpark Altınkoru Tesisi'nde motivasyon programı düzenlendi. Programa katılan Karaburun, "Kader arkadaşlarım" diye seslendiği katılımcılara kendi hayatını anlattı. 1996 yılında geçirdiği trafik kazası nedeniyle omurilik felçlisi olduğunu, 2006 yılında da kök hücre ameliyatı geçirdiğini söyleyen Karaburun, 19 yıldır kendisinin de bir engelli hayatı yaşadığını belirtti. Engellilerin sesi, eli, kulağı olmak için milletvekili olduğunu dile getiren Karaburun, "Sorunların çözümleri noktasında şimdiye kadar çok güzel ilerledik. Biz kocaman bir aileyiz, bu ailede tek başıma olmadığımı hissediyorum" dedi. Her zaman engellilerin sorunlarını Meclis'e taşıyacağını ifade eden Karaburun, "İnşallah daha güzel yarınlara hep birlikte kavuşacağız" diye konuştu. Karaburun, kendisine ve tüm engellilere destek olanlara teşekkür etti. Programa AK Parti Ankara Milletvekilleri Ahmet Gündoğdu, Nevzat Ceylan ile engelliler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bennur Karaburun Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title