Haberler

Engelliler Haftası

Edirne'nin İpsala ilçesinde, Engelliler Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Edirne'nin İpsala ilçesinde, Engelliler Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, tekerlekli sandalyeye oturup ilçede yeni yapılan kaldırım ve yolların engelliler için uygun olup olmadığını denetledi.

Belediye Başkanı Kerman, yaptığı açıklamada, ilçedeki yaşayan engelli vatandaşların görüşlerinin önemli olduğunu söyledi.

Engelli vatandaşları anlamak için tekerlekli sandalyeye oturduğunu anlatan Kerman, şöyle konuştu:

"Onların sıkıntılarını daha iyi anlamak ve bu sıkıntılara çözüm bulmaya çalışmak için birlikte onların zorluklarını yaşamak için böyle bir aktivite yapmak istedik. Hepimiz, birer engelli adayıyız. Kısa bir zaman da olsa onlar gibi yaşayıp onların engel yaratan sorunlarını çözmek için bir belediye başkanı olarak örnek bir davranışta bulunmak istiyorum. Bu vesile ile de onların bu zor yaşantısında kendilerine sabırlar diliyor bu ilçede daha güzel ve daha iyi yaşamak için, onların engellerini ortadan kaldırabilmek için biraz engelli yaşayıp onların sorunlarını çözmek için böyle bir çalışma yaptık. Ben de, bu gün onlar için bir engelli gibi yaşayacağım."

Kaynak: AA / Güncel

Engelliler Haftası Mehmet Kerman İpsala Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title