Haberler

Engelliler Haftası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yürüyüşten görüntüler- Belediye Başkanının açıklaması - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban, Kent Konseyinin düzenlediği yürüyüşe, engellilerin yaşadığı güçlüklere dikkati çekmek amacıyla "gözleri bantlı" katıldı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kent Konseyi Engelliler Meclisinin bu sene 10'uncusunu düzenlediği "Engelliler Festivali" kapsamında, görme engellilerin yaşadığı güçlüklere dikkat çekebilmek için, 400 metre boyunca gözleri kapalı yürüdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yürüyüşten görüntüler- Belediye Başkanının açıklaması - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban, Kent Konseyinin düzenlediği yürüyüşe, engellilerin yaşadığı güçlüklere dikkati çekmek amacıyla "gözleri bantlı" katıldı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kent Konseyi Engelliler Meclisinin bu sene 10'uncusunu düzenlediği "Engelliler Festivali" kapsamında, görme engellilerin yaşadığı güçlüklere dikkat çekebilmek için, 400 metre boyunca gözleri kapalı yürüdü.Festival çerçevesinde, Anıtpark önünden Valilik binasına kadar yürüyüş yapıldı.Engellilerin tekerlekli sandalye ve koltuk değnekleriyle katıldığı etkinlikte, gözlerini siyah bantla kapatılan Çoban, mehter marşı eşliğinde yaklaşık 400 metre yürüdü.Yürüyüşün sona ermesinin ardından gazetecilere açıklama yapan Çoban, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.Görme engellilerin yaşadığı sıkıntılara dikkati çekmek istediklerini belirten Çoban, "Gözlerimizi kapattığımızda sağa ve sola gitmek mümkün değil. Ancak birisi kolumuza girerek bizi götürürse ilerleyebiliyoruz. Gerçekten çok zor bir durum. Bu da engellilerin yaşadığı sıkıntıları anlamamıza büyük ölçüde yardımcı oluyor" diye konuştu.Yürüyüşe, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve bir grup vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Çoban Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title