Haberler

Engelliler Bayrama Bakımlı Saçlarla Girecek

Kuaförden görüntüler- Şube başkanı Nilgün Akgünün röportajı- Kuaför Ayşegül Yavuzun röportajı Engelliler bayrama bakımlı saçlarla girecek Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyesi 8 engelliye, Ramazan Bayramı öncesi ücretsiz saç bakımı yaptırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Kuaförden görüntüler- Şube başkanı Nilgün Akgünün röportajı- Kuaför Ayşegül Yavuzun röportajı Engelliler bayrama bakımlı saçlarla girecek Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyesi 8 engelliye, Ramazan Bayramı öncesi ücretsiz saç bakımı yaptırıldı.Şube başkanı Nilgün Akgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek üyesi 4'ü kadın 8 engelliye bayram dolayısıyla kuaför ve berberde saç bakım hizmeti verildiğini bildirdi.Geçen sene erkek engellilerin böyle bir imkandan yararlandığını hatırlatan Akgün, "Bu sene bayanları da dahil ettik. Bir berber ve kuaför bizlere böyle bir imkan sağladı. Bu imkan sayesinde 8 engelli bireyimiz saç bakım hizmetinden yararlandı. Böylece bayrama güzelleşmiş bir şekilde giriyoruz" ifadesini kullandı.Fikrin geçen yıl ortaya çıktığını, kimseden örnek almadıklarını ve bunu geleneksel hale getirdiklerini dile getiren Nilgün Akgün, emeği geçenlere ise teşekkür etti.Kuaför Ayşegül Yavuz ise ellerinden geldiğince bu insanlara yardımcı olmaya çalıştıklarını anlatarak, "Kuaförümüze gelen engellilerden ücret almayacağız. Bu mesleği yaptığımız sürece kendilerine yardımcı olmak isteriz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title