Haberler

Engelli Vatandaşa Hasta Yatağı Teslim Edildi

Demre'de yaşayan felçli Hasan Akyalçın, Antalya Büyükşehir Belediyesinden talep ettiği hasta yatağına kavuştu.

Demre'de yaşayan felçli Hasan Akyalçın, Antalya Büyükşehir Belediyesinden talep ettiği hasta yatağına kavuştu.

Demreli Hasan Akyalçın'ın belden aşağısı, 2012 yılında geçirdiği kaza sonucu felç oldu. O günden beri yatağa mahkum olan 38 yaşındaki Hasan Akyalçın, ihtiyaç duyduğu hasta yatağı için Büyükşehir Belediyesine ulaştı. Bir çocuk babası Akyalçın'ın isteği kısa sürede yerine getirildi. Hasan Akyalçın'a, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından motorlu hasta yatağı gönderildi.

Hasta yatağının gelmesiyle sevince boğulan Hasan Akyalçın, sosyal medyadan Büyükşehir Belediyesi'nin, engelli vatandaşlar için verdiği hizmetleri gördüğünü Büyükşehir Belediyesinden yatak talebinde bulunduğunu anlattı. Hasan Akyalçın, "Zamanımın tamamını yatakta geçiriyorum. Yatağımın iyi olması gerekiyor. İmkansızlıklar nedeniyle iyi bir yatağım yoktu. 3 yıldır bu yatakta yatıyorum ve vücudumun çeşitli bölgelerinde yaralar oluştu. Benim doktorum Menderes Türel. Onun gönderdiği bu yatak bana ilaç gibi geldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Demreli Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title