Haberler

Engelli Milli Kadın Basketbolcu, Sunar Evlendi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Nikah töreninden görüntüler- Nikahın kıyılması- Dalgıçların pankart açması Engelli Milli Kadın Basketbolcu Sunar evlendi Türkiye Tekerlekli Sandalye Kadın Basketbol A Milli Takımı oyuncusu Yıldız Sunar, Basketbol Antrenörü ve Beden eğitimi öğretmeni Levent Kartal ile İstanbul Akvaryum'da gerçekleştirilen nikah töreniyle evlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Nikah töreninden görüntüler- Nikahın kıyılması- Dalgıçların pankart açması Engelli Milli Kadın Basketbolcu Sunar evlendi Türkiye Tekerlekli Sandalye Kadın Basketbol A Milli Takımı oyuncusu Yıldız Sunar, Basketbol Antrenörü ve Beden eğitimi öğretmeni Levent Kartal ile İstanbul Akvaryum'da gerçekleştirilen nikah töreniyle evlendi.Tören sonrası AA muhabirine açıklama yapan Sunar, hayatının her alanında sporun olduğunu dile getirerek, "En mutlu günümde sporla alakalı bir aktivitenin olmasını ve bu yüzden nikah esnasında köpekbalıklarının da şahit olmasını istedim" dedi.İstanbul Akvaryum'da düzenlenen törene çiftlerin yakınları katılırken milli basketbolcu nikah sonrası yakınlarıyla birlikte eğlendi. Bu arada, köpekbalıklarının da olduğu akvaryum içerisinde dalgıçlar "İstanbul Akvaryum ailesi, ömür boyu mutluluklar diler" pankartı açtı.

Kaynak: AA / Güncel

Levent Kartal İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title