Haberler

Engelli Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı

Kağıthane ile ilgili projeler geliştiren, aktif olarak gençlerin kent yönetimine katılımını sağlayan Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, engelli çocuklarla bir araya gelerek resim yaptı.

Kağıthane ile ilgili projeler geliştiren, aktif olarak gençlerin kent yönetimine katılımını sağlayan Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, engelli çocuklarla bir araya gelerek resim yaptı.

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; gerek düzenlediği spor, sanat ve kültür aktiviteleri gerekse yerel yöneticileriyle gerçekleştirdikleri buluşmalarla gençlerin

sesini duyurmaya çalışan Gençlik Merkezi üyeleri, down sendromlu çocuklarla bir araya geldi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın da katıldığı programda, gençlerin getirdiği boyalarla resim yapan down sendromlu çocuklar, hayallerini kağıda aktardı. Engelli çocukların sosyal alandaki becerilerini geliştirmek ve topluma uyum sağlamadaki başarılarını arttırmak amacıyla hazırlanan programda yapılan resimler büyük ilgi gördü.

Çocuklarla birlikte resim yapan Fazlı Kılıç, gençlerin kültür sanat faaliyetlerinde daha etkin biçimde rol almalarını sağlayan ve bu konuda projeler üreten Gençlik Merkezi'nin önemli çalışmalara imza attığını belirterek, "Gençlerimiz çok iyi çalışıyor. Toplumun her kesimine yönelik projelerle örnek olacak işlere imza atıyorlar. Bugün de engelli çocuklarımızla bir araya gelip onlarla resim yaptık, birlikte çok güzel vakit geçirdik. Yaptıkları resimlere bakınca, fırsat verildiği takdirde herkesin başarılı olabileceğini bir kez daha anladık. Sorumluluklarının bilincinde olan geleceklerine yaşadıkları bu ilçenin geleceğine sahip çıkan gençlerimizi bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Programın sonunda engelli çocuklar gençlerle futbol oynadı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title