Haberler

Engelli Çete Üyesi: Keleş'e Aşığım Anamdan Çok Seviyorum

Güncelleme:

Adana'da çete üyelerine yönelik operasyonda yatağında kalaşnikofla yakalanan zanlı adliyeye sevk edilirken, "Keleş'i çok seviyorum, ona aşığım, anamdan daha çok seviyorum" dedi.

Adana polisinin bazı iş yerlerini haraca bağlayan çete üyelerine yönelik operasyonda yatağında kalaşnikof marka uzun namlulu silah çıkan zanlı adliyeye sevk edilirken, "Keleş'i çok seviyorum, ona aşığım, anamdan daha çok seviyorum" demesi herkesi şaşkına çevirdi.

9 KASIM'DA OPERASYON YAPILMIŞTI

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eğlence yerleri ve bazı iş yerlerini haraca bağlayan bir çeteyi belirledi. Polis, bu tespitin ardından çeteyi bir süre takibe aldıktan sonra 9 Kasım 2015 günü şafak vakti operasyon için düğmeye bastı. Polis şafak vakti özel harekat polisinin de katılımıyla Yüreğir, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde 16 adrese baskın yaptı. Operasyonda çete lideri A.Y. ile birlikte 12 kişi gözaltına alındı.

YATAĞIN İÇİNDEN KALAŞNİKOF ÇIKTI

Polisin Dağlıoğlu mahallesinde çete üyesi olan H.A.'nın evine yaptığı operasyonda şahsın bir süre önce bacağından vurulduğu için engelli olduğu görüldü. Ayrıca şahsın uyumadan önce uyuşturucu madde aldığı da tespit edildi. Polisin yatağında arama yapmak istemesi üzerine zanlı yatağının altından kalaşnikof marka uzun namlulu silahı çıkartıp polise verdi. Silahı polise verirken zanlı tepki gösterdi. Bu arada şahsın evinde çelik yelek ele geçirildi.

Polis operasyonda uzun namlulu silahın yanı sıra 5 tabanca, pompalı tüfek, balta ele geçirdi. Polis gözaltına alınan şahısları emniyete götürerek sorguya aldı. Zanlılar 4 gün boyunca sorgulandıktan 'Suç işlemek amacıyla silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve üye olmak' suçlarından adliyeye sevk edildi.


"HASMIM VAR 'ANNEM BANA SAKIN KELEŞ'SİZ YATMA' DEDİ"

Yatağında kalaşnikof marka uzun namlulu silahla yakalanan H.A., koltuk değneğiyle adliyeye götürüldü. H.A. basın mensuplarının neden silahla yattığını sorması üzerine, şöyle yanıt verdi:

"Evet ağabey silaha aşığım, seviyorum. Çocukluğumdan beri huy. Uzun namlulu emanet olmazsa yatamıyorum. Çünkü hasmım çok. Sağolsun Allah razı olsun devletimizden milletimizden bize yardımcı oluyor. Ama seviyorum, annem 'Keleşsiz yatma oğlum' dedi. Rahmetli babam öyle söylerdi. Çok seviyorum hem de annemden daha çok seviyorum. Çünkü keleş ne zaman yola çıksam beni yolda bırakmıyor. Bu sakat halimle. Seviyorum kurban olayım ona. Önce Allah'a sonra keleşe kurban olayım. Keleşsiz yatmam, ömür boyu yatmam. Allah sizi ve devletimizi başımızdan eksik etmesin."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Çukurova Yüreğir Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (17)

ALİİİ:

ADANA''YI KÜRTLER VE GELEN SURİYELİLER BOZUYOR. . . ADANA''NIN YERLİSİ SAĞLAMDIR İYİDİR. . .

18
72
yanıtYanıtla
adana:

adanada felahlar çok hep onlarda çıkar

yanıt1
yanıt2
remzi:

ben ayrım gayrım yapmam ama adananın conosu ve fellahını niye unutuyorsun hemen kürtlere laf atıyorsun birde adananın yerlisi yok herkez biryerden gelme.

yanıt3
yanıt2
TUFANBEYLİ:

Adanayı bozan kürt çeteleri işte

27
15
yanıtYanıtla
Gerçek kesit:

Hem bedensel hem zihinsel engelli

21
0
yanıtYanıtla
ellisekiz:

Aman Yarabbim yine adana be.

14
2
yanıtYanıtla
aynen:

ANASINDAN DAHA ÇOK SEVİYORMUŞ BAK GÖRDÜNMÜ. BUYRULMUŞTURKİ DİNİ EKSİK OLANIN AKLI DA EKSİK OLUR.

13
2
yanıtYanıtla
asdfasdf:

gülsek mi ağlasak mı :)) Hayır ben adamın yatağında olan fotoğrafta uçan nesneyi merak ettim :)) Çorap sanırım :)))

14
0
yanıtYanıtla
asdfasdf:

bakıp bakıp gülüyorum ya :)

yanıt0
yanıt0
ERDEM0134:

BEN BİR HAKİKİ ADANALI OLARAK ADANANIN BASINDA ÖN PLANA ÇIKMASINDAN RAHATSIZLIK DUYUYORUM ADANANIN ÇOK GÖÇ ALMASI KENTİ BOZDU OYSA ADANANIN İNSANI MERTTİR YİĞİTTİR VATANINA BAĞLIDIR YORUM YAPARKEN GENELLEME YAPIP KUL HAKKINA GİRMEYELİM BENCE . . . SAYGILAR

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title