Haberler

Engelli Basketbolcular Play-Off'u Garantiledi

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Blediyespor, kendi evinde oynadığı Kayseri Melikgazi Belediyesi'ni 79–74 yenerek ligin bitmesine dört hafta kala play-offu garantiledi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi ile oynadıkları karşılaşmanın son çeyreğinde oyunda üstünlüğünü sağlayarak maçı 79-75 kazanmasını bilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında hem galibiyetin, hem de play-offu garantilemiş olmanın sevinci yaşanıyor.

Ligde 10 maçta 7 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak 17 puanla 3. sırada yer alan mavi-beyazlı takım, ligin kalan dört haftasında İskenderun ve Hakkari Yüsekova ile deplasmanda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Adana Martı takımlarıyla içeride oynayacak.

Oynayacakları dört maçın ardından ligi tamamlayacaklarını belirten Genel Menajer Ramazan Taşkın, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve Kulüp Başkanımız Osman Toprak engelli basketbol takımının ligde başarılı olması için maddi ve manevi desteği esirgemediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz de takım olarak Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde belediyemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Ligin tamamlanmasına dört hafta kala play-offu garantilemiş olmamız çok önemli. Play-off maçlarında Süper Lige çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Kayseri ile oynadıkları maçın zor ve çekimeli geçtiğini belirten antrenör Muharrem Karakafa da, "Kayseri ile oynadığımız maç belkide sezonun en güzel, en zevkli ve en çekişmeli maçı olmuştur. Devreye 10 sayı geride girdik. Buna rağmen oyundan kopmadık. Özellikle son çeyrekte sporcularımın gösterdiği üstün performansla maçı kazanmasını bildik. Hedefimiz ligde kalan dört maçıda galibiyetle kapatmak" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu hafta sonunda deplasmanda İskenderun Engelliler ile oynayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor İskenderun Melikgazi Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title