Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye’de 509 bin kişiyi dinlemişler.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye'de 509 bin kişiyi dinlemişler. Her 100 kişiden birini dinlemişler. Dinleyip depolamışlar. Niye dinlemişler? Şantaj için dinlemişler" dedi.

Bakan Taner Yıldız, Kayseri'nin Akkışla ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Konuşmasında 30 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin önemine değinen Yıldız, "Bu seçimleri mahalli seçimden çıkardılar. Bu seçimler, adeta Türkiye'nin istikrarının, geleceğinin seçimi olacak" ifadelerini kullandı.

17 Aralık sonrasında Türkiye'de birçok konunun değiştiğini vurgulayan Yıldız, "Bunu hep beraber izliyorsunuz. Türkiye'de büyük bir oyun oynanıyor. O oyun AK Parti'yi, AK Parti istikrarını, Türkiye'deki istikrarı bozmaya dönük bir oyundur. Bu oyunla beraber, Türkiye'nin 12 yıllık bütün kazanımlarını berhava etmek istiyorlar. 30 Mart seçimleri bir genel seçim havasına sokuldu ve 30 Mart'ta Türkiye'nin istikrarı tartışılır hale geldi. Bakın yaşı müsait olanlar bilirler. 1960'lı yıllarda bunu yaptılar, 70'li yıllarda bunu yaptılar. 80'li yıllarda bunu yaptılar. 12 Eylül'ler, 28 Şubat'lar, 27 Nisan'lar… Türkiye siyaset hayatı farklı aralıklarla değerli kardeşlerim 17 Aralık'ı da yaptılar. Her defasında yükseldiği yerden paçamızdan tutup aşağı doğru çekmek istediler" diye konuştu.

Bakan Yıldız, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bakın Akkışla'da sizler neler yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz Türkiye'de siyasi istikrarın devamı adına. Siz zannetmeyin ha Ankara'da sadece Enerji Bakanı, Başbakan dinleniyor. Kayseri'de sadece milletvekilleri dinleniyor zannetmeyin. 509 bin kişi dinlendi bu ülkede, o yapı tarafından. Her 100 kişiden biri dinlendi. Akkışla'da da dinlendi, her 100 kişiden birisi dinlendi. 'Ben zaten Akkışla'dayım, beni kimse dinlemez' demeyin. Yarın bir gün gerekir diye dinleyip raflara koydular. Ayıptır günahdır, herkesin mahrem hayatı var, herkesin özel hayatı var. Herkesin eşiyle çoluk çocuğuyla konuşacağı konu var, dışarıda konuşmayacağı konu var. Ne yapacaksınız onları dinleyip de? Şantaj yapacaklar evet. Siz bu ülkenin bir bakanını dinlediğinizde bunun adı casusluktur. Yalnızca Ahmet'i, Mehmet'i dinlemiyorsunuz. Yalnızca onların özel hayatını dinlemiyorsunuz. Türkiye'de 17 Aralık ile beraber gücünü gizemden, kuytu köşelerden alan yapıyla, gücünü şeffaflıktan alan AK Parti mücadelesi başlamıştır. Kim ne derse desin, bunun adı budur." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

taner yıldız kayseri akkışla türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title