Haberler

Enerji Bakanı: Saatlerini Karıştıranlardan Özür Diliyorum (2)

Alaboyun: 1 KASIM'DAN SONRA DA ÜLKEMİZDE HUZUR VE İSTİKRAR OLUR Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Kırşehir'in Mucur ilçesindeki Polat Enerji'ye ait Rüzgar Enerji Santralı'nda incelemelerde bulundu.

Alaboyun:  1 KASIM'DAN SONRA DA ÜLKEMİZDE HUZUR VE İSTİKRAR OLUR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Kırşehir'in Mucur ilçesindeki Polat Enerji'ye ait Rüzgar Enerji Santralı'nda incelemelerde bulundu. Saat 18.00'de Kırşehir Valiliği'ne de gelerek Vali Necati Şentürk'ü makamında zilyaret eden Bakan Alaboyun, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekti. Bakan Alaboyun "Vatandaşımızın kararı ne ise o olacak. Tek başına mı olur, koalisyon mu olur. Milletimiz ne karar verirse o olacak. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Biliyorsunuz Meclis açık değil bazı anlaşmalar ve yönetmeliklerin değişmesi gerekiyor. Bugün ziyaretimizin siyasi bir nedeni yok. Biz tarafsızız. Sadece nezaket ziyareti. Bazen bunu siyasi yorumlayanlar olabilir. Açıklamakta fayda var. Siyasette olanlar hizmet yarışındadırlar. Seviyeli bir siyaset olsun. Kavga olmasın, huzur olsun. İnşallah 1 Kasım'dan sonra da ülkemizde huzur ve istikrar olur diyorum" dedi.

Bakan Alaboyun doğalgaza zam yapılıp yapılmayacağı yönündeki bir soruya ise "Doğalgazın fiyatını dünyadaki fiyatlarına bağlı olarak üçer aylık dönemlerle alınıyor. Bırakalım da doğalgaza, elektriğe zam var mı diye sormayın. Piyasa belirlesin. Şu an zam olacak bir ortam yok. Çok politik kararlarla zarar verilmiş olur. Piyasa şartlarına bağlıdır. Elektrik fiyatları da aynı. Enerji Piyasası Kurulu bu konuda görevini yapıyor" diye karşılık verdi. Bakan Alaboyun Kırşehir Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra Kırşehir'den ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Valiliği Ali Rıza Alaboyun Necati Şentürk Mucur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title